Само в 7DniCSKA.bg

Шеф в ЦСКА: Дора Милева не спази закона! Обадиха й се да не отваря плика (Видео)

7 Dni CSKA01.04.2017510

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев разказа доста интересни неща около търга за емблемата на ЦСКА. Той отправи призив към феновете преди срещата с Лудогорец тази вечер от 20:00ч. на ст.”Българска армия”. Ето какво сподели шефът на червените пред Livesport.bg:

“Моето лично обяснение е, че на Дора Милева и се обадиха да не отваря плика с офертата. Тя самата видя през прозореца, че хората с другата оферта не искаха да се качват в офиса. Въпросните претенции на г-н Газдов са смехотворни. Той дойде като един добър буфосинхронист, организира една приятна за феновете обстановка, но всъщност се получи един цирк.”

“Според мен Дора Милева не спази закона. Тя се чудеше как ако можеше отговорността да не е нейна. Звънеше на няколко човека по телефона. Общо взето се чудеше как да се отърве. Накрая и се обадиха на нея, и тя каза “да добре”, и после вече е ясно какво стана.”

“Според мен и се обади този, който в 14:00 часа обяви пред вас журналистите, че търга е прекратен. А протоколите още не бяха съставени. Тя ги попълни около 15:00 часа. А въпросният Газдов един час преди това обяви, че търга е прекратен.”

“Много е ясно от къде са парите на този Газдов, дай да не се заблуждаваме. На всички е ясно кой им ги дава. Не ни трябва официален документ.”

“Госпожата каза, че ще си подаде оставка, но към този момент все още няма такава. Ако приемем, че тя все пак подаде такава, съдът ще назначи нов синдик, който поема нещата. Това което искаха от делиорманската група, опитите червената общност да бъде объркана, ще приключи скоро. Вижте, дори и тези да се бяха качили горе, веднага щяха да кажат, че представители на другите две фирми не са били допуснати. Те просто разиграваха един цирк. Те бяха дошли с тази цел, да провалят търга само и само ние да не купим емблемата.”

“Прочетох им тяхната декларация. Едва ли не мутренските времена се връщат, и други такива. Само да попитам, дали си спомнят какво направиха в Разград с нашите фенове. Те не ги биха, те ги пребиха, и ги унижаваха. Оставиха ги без вода. Второ, дали нашият собственик се е обръщал към журналист с думате “олигофрен”, смешна работа.”

“Феновете са емоционално свързани с тази емблема, и Гриша Ганчев щом е обещал, ще я вземе. Явно, обаче други хора ги е страх от силен ЦСКА. Страх ги е, че ще се противопостави срещу Лудогорец.”

“Тези от ЦСКА 8 без 12, употребиха по най-гадния начин една от най-големите армейски фамилии Зафирови. После се подиграха с генерал Мечков. Когато им стана неудобен, си измислиха някаква причина да го махнат. Сега са се настанили едни много хубави хора, които “никога” не са взимали пари от Разград.”

“Искам да направя един призив към феновете ни. Една огромна молба към хората на гостуващия отбор. Нека да им покажем, че сме над тях, и да не им обръщаме внимание. Нека да знаят, че сме с последно предупреждение с лишаване от домакинство.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *