Само в 7DniCSKA.bg

ФОТОФАКТ: Човек на тотото закла ЦСКА

7 Dni CSKA01.04.20171293

Съдийската бригада за пореден път се подиграва с ЦСКА! И то насред Армията. Армейците губят с 0:2 от Лудогорец след първите 45 минути, но и двете попадения на разградчани са заслуга главно на страничния съдия Веселин Мишев. На повторенията явно се вижда, че и при попадението на Козмин Моци, и при извеждащия пас към Вандерсон за гола на Джонатан Кафу има явни засади. Но това явно не се стори важно за Мишев. Страничният рефер и в двете ситуации си замълча и въпреки бурните протеси на Станислав Манолев и компания, головете бяха зачетени.

В 28-та минута Моци беше малко, но достатъчно видно зад защитата на „червените“, а в 41-та Мишев изобщо май не гледаше мача при подаването на Марселиньо към Вандерсон, който беше на метър зад последния бранител в червено.

Съдията навремето работеше ОФИЦИАЛНО в информационен сайт на заложна къща. Тогава това бе неглижирано от БФС. Фирмата на Мишев „Ре Старс“ ООД е част от сдружението „ДиСпорт“, което получи рекламата на Спортния тотализатор за 10 850 735 лева. С част от тази сума трябва да се рекламира и играта тото 1, в която попадат срещи от българското футболно първенство.

3 коментара

 • Милен

  01.04.2017 at 21:00

  Дайте стоп кадър и при центрирането за първия гол

  Reply

  • 7 Dni CSKA

   01.04.2017 at 21:01

   И двата стоп-кадъра са приложени

   Reply

 • ДО Г-Н ГРИША ГАНЧЕВ !

  01.04.2017 at 22:47

  За следващите мачове срещу говеда и турци ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да изискаме чуждeстранен съдия да свири мачовете ! ЦСКА е ощетяван постоянно, особенно във мачовете срещу говедата и турците ! Не трябва да излизаме на терена ако не свирят чуждестранни съдии във тези мачове !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *