Само в 7DniCSKA.bg

Стойчо Стоилов се разгневи след съдийската гавра на Армията: Цяла година играят с пари срещу нас, чашата преля

7 Dni CSKA01.04.2017360

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изригна бурно след края на мача на тима му с Лудогорец. Според него, загубата на “червените” се дължи изцяло и единствено само на съдийски грешки, като той смята, че те са били напълно умишлени.

“Стопроцентови засади, гледах повторения досега. Такива аванти в едно дерби… Лудогорец е абсолютно съдийски отбор и винаги се подкрепя от съдиите. Радвам се, че до последно не свалихме гарда и до последно преследвахме победата.”

“Но това, което се случва, прелива чашата. Ако от БФС не помислят, има недоволство от нашите феновете. Сама трябва да се сезира Съдийската комисия. Съдията вижда на линията, Мишев го вижда много добре”, заяви Стоилов.

Той коментира и твърденията на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, според когото не е било феърплей от ЦСКА да обявят, че головете на разградчани са били “от категорични засади”.

“Тяхното феърплей ли е, където цяла година играят с пари срещу нас и винаги съдиите свирят в наш ущърб? Ние трябва да си мълчим, като винаги сме ощетения отбор? Те правят напрежение в държавата в момента!”

“Абсолютно преднамерени са тези решения. Трябва да си слеп да не го видиш. Господин Петричев какъв е, играл ли е футбол, събличал ли се е по къси гащи? Неговото мнение абсолютно не е меродавно, може да ми говори за журналистика”, заяви Стоилов и се оплака, че отборът му е бил ощетяван във всеки един мач от началото на сезона.

“Цяла година ЦСКА е ощетяваният отбор, ние мълчим, мълчим, но не може повече така. Ние нямаме нерви, осем месеца не може да продължава така. Да, и ние имаме вина за головете, но не може в такова дерби да има такива грешки”, заяви Стоилов и накрая говори за целите на отбора си до края на сезона.

“ЦСКА всеки мач играе за победа и ще гледаме да си вземем точките, пък накрая ще видим какво ще стане. Не мога да коментирам къде ще е търгът”, завърши директорът на “Армията”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *