Само в 7DniCSKA.bg

Недялков: Съдията прецени, че другият отбор трябва да победи

7 Dni CSKA01.04.2017193

Левият бек на ЦСКА Антон Недялков също като Николай Бодуров отсече, че съдията е главният виновник за поражението от Лудогорец. Той заяви, че отборът практически не е допуснал гол и че съдията е водил играта на съперника. Според Недялков армейците трябва да бъдат по-концентрирани в атака. Ето какво още каза левият бек пред официалния сайт на червените:

“Играхме със сърце, дадохме всичко от себе си, но съдията прецени, че другият отбор трябва да победи. Не мисля, че сме допуснали гол от статичното положение. За мен гола е от засада, ние сме се подредили правилно. Просто… късмет. Той (б.р. съдията) направо си им водеше играта. Не може при всяко докосване да падат. Това е контактен спорт”, заяви Недялков. Той коментира и много пропуски, които ЦСКА направи пред вратата на Лудогорец.

“Това не е късмет. Това е до липса на концентрация или самочувствие”, каза още Недялков. За финал той се извини на привържениците за това, че отборът не е успял да ги зарадва с победа.

“Това е нещо невероятно да имаш такава публика… и да не може да ги зарадваш. Това е унизително за нас. Съжалявам за което. Трябваше да излезем още по-агресивни. Трябваше да дадем над максимума от възможностите си”, сподели Недялков.

3 коментара

 • ЦСКА-БЪЛГАРИЯ

  02.04.2017 at 7:18

  СПОКО БРАТ ДАДОХТЕ ВСИЧКО..
  ВИЕ СТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ.
  ТРУДНО Е СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ,НО СКОРО НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО

  Reply

 • МС

  02.04.2017 at 17:31

  Като гледам Лайногорец е изхабен обор…Ако срещу тях всички скачат,като срещу нас( което е редно) и не ги подпират съдиите ще се борят с Морето и Локото за 3-4 място. Това е!

  Reply

 • НСПП

  03.04.2017 at 12:38

  “Това е нещо невероятно да имаш такава публика… и да не може да ги зарадваш. Това е унизително за нас.” Много показателни думи за това колко свестно и отговорно момче е Недялков! Още Ицо преди години виждаше в него сериозно бъдеще! Горе главата, Антоне! Виждаме ви, че ИГРАЕТЕ! Стараете са много, а освен това през пролетта играта ни е станала доста съдържателна. Нямаме реализатор – това е! С един по-изявен голаджия по-слабите отбори отиват на тройка, че и отгоре, а срещу по-силните ще можем да обръщаме мачове и от 0:2. Важното е да се запази спокойствие и да се надгражда още повече в игрови план (да се изчистят грешките при статични положения). Все някога ще тръгне и при реализацията и тогава, като имаме вече ясен игрови облик, ставаме претендент за титлата, а и отбор с потенциал за добро представяне в Европа. Успех, пичове, с вас сме!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *