Само в 7DniCSKA.bg

Милко Георгиев попиля Делиорманците: Искат по най-гнусния и перверзен начин да ни унижат (Видео)

7 Dni CSKA01.04.2017541

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев бе изключително афектиран след срещата с Лудогорец. Георгиев заяви, че такова съдийство няма и в “Р” окръжна група и че дори Реал (Мадрид) няма как да спечели мач в такава ситуация. Пред официалния сайт на червените, Георгиев разпука Делиорманците и съдийската бригада, която се подигра с ЦСКА.

“Толкова съм бесен, че нямам думи. Банда престъпници дойдоха тук, да правят Баташко клане на Армията. Аз лично бях подготвен, бях убеден, че така ще стане. Целта на тези хора, които си мислят, че те са измислили футбола е точно тази. Te искат по най-гнусния, по най-перверзния начин да ни унижат. И това сега ги прави щастливи. Ти представяш ли си колко трябва да си извратен, за да мислиш, че това те прави щастлив. Както онзи ден провокацията с търга. На мама синчето, дето дойде тука да се подиграва с хората. Те искат да дойдат на Армията, те искат да дойдат тука! Ми да заповядат! Днес хората им показаха кой е ЦСКА! Показаха им какво е ЦСКА! Тези ли ще дойдат тук, не и в този живот!”, отсече Георгиев.

“Какво да го коментирам тоя палячо съдията?! Депутата?! Дошъл тука с идеята да ни обезглавят. Не се притеснявай, че имаме още два мача срещу тях. Ще намерят още двама като него, четирима-петима, колкото се налага. Палячовци!”, каза още шефът на ЦСКА.

коментар

  • Диян

    02.04.2017 at 23:18

    Трябва тия смешни съдии пак да ядат бой ама бой до спукване, за да ги истрах да стъпват на армията.А на тази мишка Мишев му искам главата в чувал, боклукът му боклук.Явно на човекът не му се живее,писнал му е животът и иска явно някой да му сложи край на животът.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *