Маските паднаха! Ето го доказателството, че Лудогорец стои зад ФК Авиатор (Видео)

7 Dni CSKA02.04.2017791

Прелюбопитно видео се появи в интернет, на което се вижда, че едни и същи лица охраняват хората на Лудогорец и тези на ФК Авиатор, които се опитаха да внесат документи за участие в търга за емблемата.

Изтъпани се снощи разградският директор Ангел Петричев пред „Армията“ и разправя с ръка на сърцето на въпрос плаща ли шефът му на ЦСКА 1948: „Не съм оторизиран да говоря от името на Кирил Домусчиев, питайте го него“. Петричев по-добре да пита охранителя, който беше с него, защото той е същият, който охраняваше пратеникът на Авиаторите Газдов в четвъртък на търга. Това личи ясно от видеото, което фен на ЦСКА разпространи в социалните мрежи. Въпросният бодигард неведнъж е заснеман покрай шефовете на Лудогорец по време на мачовете на тима, а сега някой да обяснява, че е случайност и да прехвърля топката на охранителната фирма, няма как да стане! Вижте дали е така:

коментар

  • НСПП

    03.04.2017 at 10:10

    Не можеш да говориш за “чест”, а да се криеш като крадец за това, кой те финансира. Сочиш с пръст другия, който има ясен собственик с ясен произход на средствата за финансиране, а сам казваш, че “преговаряш за външно финансиране за търга”, но “всичко е конфиденциално” (колко напомня това на Лупи, а, с неговите спонсори и 53-ма бизнесмени). Толкова са ясни вече тия, че не знам дали остана цесекар с коефициент на интелигентност над 0, който да им вярва на брътвежите.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *