Само в 7DniCSKA.bg

Милко Георгиев: От ФК Авиатор признаха, че зад тях стои Домусчиев

7 Dni CSKA03.04.2017350

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев заяви, че един от ръководството на ФК Авиатор му е признал в личен разговор, че Кирил Домусчиев е дал пари на аматьорския клуб.

“Маските паднаха. Вече за всички е ясно кой стои зад тях. Това е Кирил Домусчиев. Това ми сподели един от ръководителите в този клуб в личен разговор. Готови сме да излезем на диспут с Домусчиев, за да разберем истината”, сподели Милко Георгиев пред телевизия “BIT”.

“Искам да знаете, че ЦСКА не е проект, ЦСКА е нашият живот. Никой не е дошъл на сила, на сила са си отишли много по-богати от Кирил Домусчиев. Лудогорец често е наричан проект, но всеки проект има начало, има и край. Апел към всички клубове от Първа лига да се съберем да развалим този договор за телевизионните права. Не е нормално собственикът на един клуб да държи и телевизионните права.”, сподели още административният директор на “червените”.

Милко Георгиев сподели, че според него в БФС има двоен стандарт спрямо ЦСКА и Левски.

“Давид Симао бе ударен с бутилка по време на мача с Левски и бе описано в доклада и няма наказание, както и за свастиките. При нас няма нищо в доклада и хоп глоба от 30 000 лв.. Оправдават се с административни грешки.

Те не се изправят срещу нас. Ние ще си въведем нашите претенции, ще поискаме оставка на Юрий Кучев, защото смятаме, че така е правилно.

Милко Георгиев отговори и на Ангел Петричев, който заяви след мача с Лудогорец, че има много директори в ЦСКА и вече се е бил объркал кой какъв е на “Българска армия”.

“Да влезе в търговския регистър и да провери, ако не е в медицинския център. Лудогорец нямаше чисто голово положение срешу нас. С основание претендирахме срешу съдиите, но трябва да признаем, че изпуснахме и достатъчно положения. Ако си ги бяхме вкарали нямаше да е такъв резултата. Умишлено дигнахме толкова много шум. Затова ни наказаха. Вместо да ни се извинят, те ни наказват. Дора Милева откорвено лъже по най-безобразния начин. В стаята бяхме около 10 човека и тя говори абсолютни неистини по адрес на Росен Петров. Кълна се в децата си, че не е имало такива заплахи към нея. Хората показаха кой е истинският ЦСКА. Щом феновете са зад този отбор това е ЦСКА, завърши Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *