Само в 7DniCSKA.bg

Вратар на ЦСКА ляга под ножа! Ето какво се случва и с Милчо Ангелов

7 Dni CSKA04.04.2017141

Тежко се оказва положението за младия вратар на ЦСКА Александър Конов, който от известно време лекува контузия. След направен независим преглед в понеделник, се е оказало, че вратарят има двустранна дискова херния и ако не се подложи по най-бързия начин на операция, ситуацията с него може да се усложни неимоверно.

Конов за последно беше ангажиран с отбора на 18-и и 19 март, когато най-напред беше резерва за първия тим при гостуването на Локомотив Пловдив. След това пък беше на вратата на втория отбор в Панагюрище срещу местния Оборище. Още тогава обаче се оказва, че е имал сериозни здравословни проблеми, които сега се усложнили.

Нападателят Милчо Ангелов има доста сериозна контузия в глезена, която след вчерашния ядрено-магнитен резонанс се оказа цял коктейл от проблеми. Възпаления на нервни окончания, на мускулни влакна, инфекции и ставни болки създават предпоставка за дълго лечение с много условности. Травмата при младия нападател, който извади няколко мача през есента е от декември, но явно не е било обърнато сериозно внимание. /БТА

коментар

  • НСПП

    05.04.2017 at 9:36

    Оправяйте се бързо и успешно, момчета! А ако контузията на Милчо е по-сериозна, нека се допитат до външни специалисти! Няма смисъл да го мъчат момчето!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *