Само в 7DniCSKA.bg

Сектор “Г” подкрепи Животното: Издръж, Росене

7 Dni CSKA04.04.2017493

Сектор “Г” използва своята официална Фейсбук страница да публикува съобщение по темата за ареста на един от лидерите на феакцията Росен Петров – Животното. В съобщението ултрасите задават и няколко въпроса към синдик Дора Милева, както и разясняват ситуацията около ареста.

Вижте цялото съобщение без редакторска намеса:

“Приятели,

Днес един от лидерите на Сектор Г бе задържан с мярка за 72 ч. по обвинения за заплаха за живота на (не)зависимата синдичка г-жа Дора Милева.

От прокуратурата твърдят, че въпросната сцена се е разиграла пред очите на “множество свидетели”, които са потвърдили заплахите, отправени към въпросната госпожа с очевидно препълълнени делиормански джобове.
Искаме да попитаме двамата висшестоящи полицаи, които присъстваха в помещението на Армията, броят ли се сред въпросните свидетели? Дали според вас ако е имало реална заплаха за живота й те нямаше да реагират адекватно?

Искаме да попитаме и до кога държавата ще позволява на един самозабравил се олигарх с помощта на всевъзможни манипулативни методи, а както вече забелязваме и репресивни, да се гаври с любовта на половин България? До кога хората, които обичат ЦСКА, ще бъдат жертви на откровен и гнусен турскозелен геноцид?

Г-жо Милева, съвестта ви чиста ли е?
Спите ли спокойно?
Господарите ви достатъчно щедри ли са към вас?
Знаете ли, че лъжесвидетелстването също е престъпление според законите на Република България?
Бихте ли се подложили на детектор на лъжата?
Надяваме се да отговорите на поне един от тези въпроси, въпреки че сме наясно с техните отговори, които далеч не са във ваша полза.

Призоваваме за адекватно разследване по случая, защото нашият толеранс е отдавна изчерпан и ще вземем необходимите и позволени от закона мерки насреща, повярвайте ни.

Който сее ветрове, ще жъне бури.”

3 коментара

 • Торбалан

  05.04.2017 at 0:41

  Горко й на дъртата продажна кукувица Дора, защото негативната енергия на половин България денонощно бие по уродливата й глава. Нищо добро не я чака, но народът е казал: „На зла круша – зъл прът.“

  Reply

 • rosen

  05.04.2017 at 14:23

  Подкрепям съименника си силно иБЕЗКОМПРОМИСТНО!!!

  Reply

 • ЦСКА

  05.04.2017 at 19:40

  НАБЕЖДАВАНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . А , АКО СЕ КОНСУМИРА ОТ ГОСПОЖА С ПОЛОЖЕНИЕ И ВЛИЯНИЕ ,НАКАЗАНИЕТО Е С ……

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *