Само в 7DniCSKA.bg

Шах с пешката! Сектор “Г” разкри кой стои зад фирмите, които искат емблемата на ЦСКА

7 Dni CSKA05.04.20171090
Фен клуб Сектор “Г” направи голямо разкритие в своята официална фейсбук страница. Разкритието е за кой стои зад въпросните фирми, и по точно, кой стои зад тях.

Вижте цялото съобщение на сектора без редакторска намеса в, което се изясняват много неща:

“Армейци,

През изминалата седмица станахме свидетели как лицето Никола Газдов се опита да присвои емблемата и активите на фалиралото вече дружество ПФК ЦСКА АД в полза на шепата негодници, подвизаващи се из селата около София.
Тоновете справедлива омраза, изляна по него, измести фокуса на общественото внимание от това, че желание за емблемата ни проявиха и две фирми. В редовете по-надолу ще ви представим безпристрастни факти, доказващи връзката между тях и един господин, местен дерибей в района на Разград.

„Интегрис Лаб“, която по справки в търговския регистър се занимава с услуги по системна интеграция, трансфер на технологии и внедряване на „ноу-проектиране“, е регистрирана от представляващата адвокатка (https://goo.gl/0DHkua) на Кирил Домусчиев – Даниела Любчова Дешова (https://goo.gl/lEQi34). Същата дама директно е съдружник на гоподина в следните дружества : „Кей Джи Маритайм Партнърс“ (https://goo.gl/kPeVLk) и „Кей Джи Маритайм Шипинг“ (https://goo.gl/ArNKPp). „Топлата“ разградска връзка е повече от очевидна. Освен всичко друго, г-жа Дешова е в надзорния съвет на станалата напоследък печално известна компания „Биовет“ (https://goo.gl/ErUUNY), член на управителния съвет на която е…Теменуга Газдова (https://goo.gl/5xtj4X). Случайност?

Ако това не е достатъчно – последно, но не и по важност – г-жа Дешова е и представляващ адвокат с изрично пълномощно пред Търговския регистър на АП на … “ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ 1945” ЕАД! Случайност??

Стигаме и до „Еко Депозит Солюшънс“ ЕООД, която има предмет на дейност сметопочистване. Едноличен собственик на капитала е “ИВЛФ Консултинг” ООД. Това дружество е собственик или съдружник и в други компании, като ще се спрем на една от тях – „ТЕВОДА“ ЕООД, чиито управител е Мартин Нанков Давидков. Въпросният господин е свързан с редица дружества от кръга на Домусчиев, но най-интересно е участието му в „ДИРЕКТ ИНВЕСТ“ АД, която също има предмет на дейност…сметопочистване.

Всички споменати дотук фирми, свързани с „Еко Депозит Солюшънс“ ЕООД, са с едно и също седалище и адрес на управление: гр. София; район Триадица; бул. “Христо Ботев” No 28, ет. 4. Въпросните компании имат и един и същи представляващ адвокат с изрично пълномощно пред Търговския регистър на АП, а именно – Росица Тодорова Вучева. Тя е и съдружник в “ИВЛФ Консултинг” ООД.

Продължаваме с интересните връзки. Дружеството-собственик на ПФК Лудогорец 1945 ЕАД е “БУЛ ИНВЕСТ ГРУП 2009” АД, което пък заедно със споменатото вече „ДИРЕКТ ИНВЕСТ“ АД е гарант по кредит и собственик на „ЗМБГ“ АД, която се занимава със сметопочистване на големите български градове. „ЗМБГ“ АД пък е регистрирано на един и същ адрес с една от фирмите на Титан. За да не отегчаваме с повече имена, можете да видите разследване на „Господари на ефира“ за споменатите фирми, излъчено през 2016 г. във връзка с обществената поръчка за сметосъбиране и сметоизвозване във Варна:

http://gospodari.com/обществената-поръчка-за-чистота-във-варна-намирисва-video102886.html

Да се върнем на кандидата за активите на ПФК ЦСКА АД – „Еко Депозит Солюшънс“ ЕООД. Управител на фирмата е Виктор Иванов Иванов. Той участва по различен начин в повече от 20 дружества от същия кръг, като е собственик на „Делта Капитал“ ЕООД, в която управител е Димитър Вучев, който години наред е работил на управленски пост в БАКБ с…Теменуга Газдова. Случайност???

След всичко, прочетено дотук, става ясно едно – хора от обкръжението на г-н Гела са пряко замесени в търга за емблемата посредством три от общо четирите оферти. Да се чуди човек защо му е на някой, очевидно нежелан от червената общност, да стъпва на Армията?

В конкретния случай отговорът е прост – очевидно е желанието на разградските пришълци да убият армейския дух , да узурпират нашия Храм и да съсипят надигащата се конкуренция, бидейки шампиони докогато си решат. И залъгвайки 43-мата глупака, обикалящи селските терени, че по този начин „възраждаме“ ЦСКА .

За разлика от приказките с щастлив край, реалността е коренно различна. „Разделяй и владей“ са думи, актуални и до днес. Обричайки най-великия български клуб на една своеобазна „славизация“, умъртвяването на сърцето и душата му е просто въпрос на време. И само идиот, вярващ , че „най-големите бонуси“ са в EFBET, би повярвал на такъв пошло скалъпен сценарий.

„Една лъжа може да обиколи половината свят, докато една истина е винаги на мястото си“.

Ние от Фен клуб Сектор Г сме съгласни с думите на Уинстън Чърчил и се обръщаме към всички наши „доброжелатели“:

Неуважаеми господа, свободни сте да обиколите всичките селски терени на територията на България. Обединената армейска общност е на своето място – зад ЦСКА и на Армията.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *