Пената закопа Авиаторите: Те нямат нищо общо с ЦСКА

7 Dni CSKA06.04.2017461

Легендарният бивш треньор и футболист на ЦСКА и почетен президент на клуба Димитър Пенев отправи критични думи към аматьорския ФК Авиатор заради намеренията на ръководителите на клуба да участват в търга за имуществото на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Най-ценният актив от имуществото е емблемата на клуба, а насроченият за 30 март търг на “Българска армия” се провали, след като представител на Авиаторите не успя да подаде оферта. Синдикът Дора Милева отказа за отвори единствената подадена оферта от ЦСКА и прекрати процедурата. Сега се очаква решението й дали ще остане на поста и ще насрочи нов търг или ще изпълни заканата си да подаде оставка.

“Кои са тези? Като спечелят 10 трофея, тогава може да си помислят, че имат нещо общо с ЦСКА. Какво общо имат с емблемата? Нищо не им дава право да претендират за купи, знамена, бутони и още повече за емблемата”, каза Пенев пред “Тема Спорт”.

“Става ми обидно от случващото се. Защо онези, които искат емблемата не ни потърсиха нас, ветераните, за да си кажем мнението. Създаденото напрежение не ме учудва. Около ЦСКА винаги е било така. Но онези от малкия клуб не спират да ме учудват. Посочете ми поне един с поне 10 мача за ЦСКА? Работата е ясна – гладни лисици се въртят около “Армията””, отсича за финал Пената.

коментар

  • ld

    06.04.2017 at 19:12

    Чичо МИТКО 🙂 не може и да си представи колко е прав! А сега, нека всички душмани знаят защо ЦСКА е толкова велик и обичан клуб- ЦСКА ЕЖЕДНЕВНО преживява своята “голгота” за радост на неверници, езичници, еничари и всякаква сган! Еее, голготата, знаем, е пътят към сърцата на онези, които имат такива!! И ти авиаторе си само камъче от този път! Там отгоре, еничарю, скоро ще се вее знамето на любовта и вечността! Колкото и камъчета да е имало по пътя, върхът ни зове, армейци!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *