Само в 7DniCSKA.bg

Еничари лазят в краката на Агата

7DNI CSKA06.04.2017500

Маските отдавна паднаха, както тези дни припомни официалният сайт на ЦСКА. Картината е ясна като престъпното съдийство в полза на гелосания отбор по всички части на страната. Още по-ясна е позицията на червената общност, която в рамките на два дни миналата седмица показа кого подкрепя с цялото си сърце и кого ненавижда с цялата си душа.
 
Гражданската съпротива срещу мафията започна в четвъртък пред стадиона и продължи в събота по трибуните в онази паметна, уникална и незабравима вечер на любов и омраза. Поклон пред великата армейска публика, достойна за своя митичен клуб! С този жив щит зад гърба си ЦСКА ще посрещне всяко предизвикателство и ще смаже всеки душманин. Дори да го пазят дивизия жандармеристи, които вместо да спират ислямизма и тероризма на границите охраняват някакъв хилав младеж, наречен Газдов! Но, хайде по същество…
 
Всеки ден носи поредното доказателство за криминалния сценарий, измислен от ренегатите и техните спонсори. В социалните мрежи се появиха снимки, доказващи връзката между същия Газдов и Делиормана, конкретизирана от лице, присъстващо и в Разград, и в обкръжението на младия тарикат. Впрочем, за какво въобще да говорим след като той е син на високопоставена служителка на Домусчиев?! И това, ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи!
 
Не просто конфликт, а грандиозен скандал със свързани личности, фирми и схеми, очертаващи класически опит за ИЗМАМА, преследван от законодателството и правосъдието във всяка нормална държава. Най-малко заради липсата на „професионален футбол“ в дейността на трите НЛО-та от папката на гологлавия комсомолец, спасен от линч на „Армията“ на 30 март т.г. А как ви се струва лежерното признание на г-н Газдов за това, че отцепниците са търсили финансова подкрепа и от … Домусчиев?!
 
Тоест – еничарите са лазили в краката на Агата? Това не е новина, но излиза, че шайката „моралисти“ без морал са готови да се предложат на най-върлите душмани на ЦСКА само и само да се задържат на повърхността. Нищо чудно, ако тези измекяри са потропали със същата оферта и в Подуяне…
 
Така наречената „синдичка“ на телефонна верижка направи абсурдното изказване, че не се интересува от произхода на парите за търга. Очевидно за госпожата няма особено значение дали средствата идват от проституция, търговия с дрога или терористичен откуп?! В същото време в медиите се появи прелюбопитната информация, че офертата на пощальона Газдов е била в размер на 7 млн. лева?! Може би тези финанси са събрани от петдесетината близки и роднини, посещаващи мачовете на любителската трупа по кварталите около столицата?
 
Как така представителката на Темида не се вълнува откъде идва тази колосална сума при положение, че наскоро някакъв среден аферист беше осъден на три години ефективен затвор за данъчно нарушение за около 250 000 лв.?! Това ли означават понятията „законност“ и „правова държава“, чрез които защитничката на Газдов и сие има навика да маскира задкулисните си зависимости?
 
А може би еничарите са говорили със своя покровител от Делиормана за „дарение“ от 7 милиона? И така да е, подобен акт подлежи на декларация и регистрация, а в случая разиграват читалищен театър с пробита „фирмена тайна“, прозрачна и за слепите и глухите.
 
Едва ли има мислещ човек, който да не е схванал номера с трите подставени фирми, претендиращи за участие в търга с „волни пожертвования“. Като две и две четири е ясна технологията на заговора чрез тройната оферта срещу Гриша Ганчев. Целта е единият от фалшивите претенденти да вдигне мизата до абсурдни нива, например 7 или 10 милиона лева, а след това да се оттегли в полза на следващия, качил малко над обявената цена за активите на АД-то, фалирано от „гърнетата“ и Лупи.
 
И после емблемата с трите шампионски звезди отива на боклука в контейнерите на едната подставена фирма, занимаваща се със сметопочистване или става знаме във войната на негодниците срещу единствения и неделим ЦСКА от „Армията“. Естествено, зад палките и каските на полицаите, тъй като червената общност ще се вдигне на граждански бунт в защита на своята историческа кауза.
 
Ето това е плиткият сценарий, съчинен от газдовци, финансиран от Агата и подкрепян от подуянските медии. А след като вече 99 процента от армейските привърженици са абсолютно наясно със своя морален избор, колебаещите се от „статистическата грешка“ трябва да си отговорят на елементарния въпрос: що за „автентични“ са тези, които легнаха в краката на човека, изпратил мутри със железни прътове и вериги срещу червената агитка в Разград, и организирал съдийския геноцид срещу ЦСКА онзи ден на „Армията“. Това Спонсора на газдовци си позволи пред 10-12 хиляди побеснели АРМЕЙЦИ, а какво остава, ако си присвои свещената емблема, за която млади и стари онзи ден бяха готови на легнат под палките и щитовете, зад които се промъкваше съвременният вариант на Кириак Стефчов от „Под игото“. Липсваше му само фес, но сектор „Г“ ги изрисува, него и Повелителя му, не по-лошо от Иван Вазов…
 
И докато слагах точката на този коментар момчетата от сектор „Г“ окончателно разкриха мръсната игра като публикуваха в социалните мрежи връзката между подставените фирми за търга и боса от Делиормана. Най-интересното е, че сред факторите в едното от дружествата присъства … официалният адвокат на ФК „Лудогорец“?! Плюс още и още явни и задкулисни корпоративни, личностни и семейни зависимости. Това вече е не просто скандал, а работа за прокуратурата?
 
ГЕОРГИ АТАНАСОВ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *