Само в 7DniCSKA.bg

Десподов: Важното е накрая да сме пред Динамо

7 Dni CSKA08.04.2017320

Кирил Десподов беше един от големите герои за ЦСКА в мача с Черно море. Въпреки че Фернандо Каранга реализира две попадения, Десподов избран за Играч на мача заради гола и асистенцията, с които се отличи.

Самият той беше много щастлив от тази чест и отчете, че това е третото шампанско, което получава тази пролет. Той твърди, че е в много добра форма и се надява тя да му помогне и занапред в целта да бъде изместен Левски от второто място.

“Мисля, че съм в добра форма в момента. Надявам се да печеля още награди до края на сезона, досега имам три за пролетта. Играем мач за мач, всеки двубой има значение за нас. Важното е накрая да сме пред Левски и мисля, че това ще се случи”, заяви Десподов. Той сподели и как се е стигнало до успеха.

“Почнахме много силно още от първата минута, изпуснахме много положения. Хубаво е, че вкарахме два гола преди почивката, но после се отпуснахме и ни върнаха един гол. Това направи много тежки последните минути за нас”, сподели още нападателят и се върна на положението с гола, който реализира.

“За мен не е важно как вкарвам, видях къде ще центрира Арсенио, изпреварих левия им бек и се разписах с глава. Ние всеки мач сме амбицирани да се разписваме, защото бяхме много критикувани и сега се радваме, че бихме”, сподели още Десподов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *