Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев е убеден: Ще се борим за титлата следващия сезон

7 Dni CSKA11.04.2017130

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори за своя подход към играчите. “В работата си винаги наблягам на диалозите. Обичам да действам на прин­ципа на убеждението и се ста­рая да обръщам внимание на всеки. Сега вече работим в Панчарево, където е много спокойно и се отразява добре на отбора”, каза Белчев пред БНТ.

“Във всеки мач през пролет­та досега стояхме по-добре от съперника, но резултатът ни бяга, защото не успявахме да реализираме положенията си. Сега срещу Черно море най-после реализирахме пове­че, макар отново да имаше какво да се желае от завърш­ващата фаза. Убеден съм, че рано или късно ще започнем да бележим много и нищо чудно някой съперник да го отнесе. Насъбра ни се много и трябва да излезе”, добави Белчев.

“Опитвам се да развия от­бора, а през лятото ще е нуж­но да надградим с няколко но­ви играчи. И вече през следва­щия сезон очаквам ЦСКА да е много близо до титлата”, ка­за още треньорът.

“Очакванията към Каранга първоначално бяха да вкарва едва ли не по 3-4 гола на мач. Имах сериозен разговор с него в седмицата преди Черно мо­ре, а най-хубавото е, че се раз­писа. Той няма и тежка трав­ма, каквито съмнения имахме първоначално. Разчитаме на него и се надяваме да става все по-полезен. Фернандо има голяма амбиция да бъде поле­зен на отбора”, коментира още Белчев.

“Аз бях най-ядосаният човек след загубата от Лудогорец. Но като пропускаме и като съ­дията е сбъркал, какво повече можем да направим. Старая се да държа играчите далеч от това, което се пише за клуба. Искам да се абстрахират от всичко и да слушат само това, което казва ръководството, футболът в България на мо­менти се приема като война. Опитвам се да убедя играчи­те, че това е удоволствие, а не постоянна битка”, добави Стамен Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *