Бомба! Баба Дора изчезна, след като съдът я погна

7 Dni CSKA11.04.2017552

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева потъна в мълчание, след като стана ясно, че съдът иска обяснения от нея за прекратения търг на 30 март. Тя не отговаря на обаждания от петък насам, а нейни изказвания не са се появявали след новината, че действията й са под наблюдение. Милева има срок до утре да обясни по каква причина е прекратила търга.
„Съдът указва на синдика да изложи конкретните факти, мотивирали синдика да прекрати провеждането на търга на 30.03.2017 г. и да го отмени”, написаха от Софийския градски съд на 5 април, като дадоха едноседмичен срок на Милева.
По време на търга на 30 март между 13:00 и 14:00 часа бе подадена една оферта за активите – на Гриша Ганчев. Друг от кандидатите – Никола Газдов, така и не стигна до административната сграда, пред която бяха позиционирани 1000 привърженици на ЦСКА. След проваления търг Милева първо обяви, че се оттегля, после размисли и заяви, че остава и ще проведе ново наддаване. Тъкмо тогава се появи съобщението на съда, с което се искат обяснения от нея. На този етап не е ясно кога и къде ще бъде вторият търг. Припомняме, че вариантите са единствено в канцеларията на синдика (в Кърджали) или на адреса на дружеството – на „Армията”.

2 коментара

 • Торбалан

  11.04.2017 at 18:55

  Баба Дора в затвора!

  Reply

 • Гошо Тончев

  12.04.2017 at 10:00

  И не само тя а и протежетата и Газдов и сие. Но най важното КУКЛОВОДА който им дава парите!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *