Само в 7DniCSKA.bg

Плановете на Сектор Г за битките за Лудогорец и Динамо пропадат?!

7 Dni CSKA12.04.2017682

Сектор “Г” пусна съобщение чрез една от фракциите си – “Offenders”. Червените ултрасите са се принудили да променят своите планове за хореографиите срещу Левски и Лудогорец заради слаб интерес към кампанията им. От съобщението се разбира още, че и екскурзия за утрешния мач с Локо ПД няма да има.

Ето и цялото съобщение:

“Поради по-слабия интерес и активност около нашата кампания за двата мача със “злото” ви информираме, че вместо първоначално замислените хореографии, ще трябва да се справим с това, което съберем до края й.

Сектор Г винаги е бил над всички в България, както и независима и самоиздържаща се ултра трибуна. Всичко, което сме постигнали досега, е само и единствено благодарение на вас и общите ни усилия.

Знаем, че е трудно за всеки да отделя месечно от семейния бюджет за каузата, но това е единственият начин да останем истински и неподвластни никому. Не сме магъосници и нямаме Виваком, И.Тонев и фамилия, “делиормански финансов фонд” и т.н. зад гърба си. Ще дадем всичко от себе си обаче и ще бъдем максимално подготвени – в името на ЦСКА!

Екскурзия до Пловдив също няма да има.

Не подминавайте урните!
Ще се видим на Лаута!”

2 коментара

 • Ivan

  12.04.2017 at 12:39

  Аз пък не разбирам какъв е проблемът, ако не се съберат необходимите за хореография пари. Да не би да не сме имали никога? Още повече става въпрос за пари, с които могат да се нахранят за месец много семейства. Често казано дори ми идва в повече това непрестанно надлъгване с го.ведата. Няма какво да доказваме всеки мач. От нас се иска подкрепа и футболистите долу да си свършат работата, пък нека рогатите да разпъват превръзки, плакати, да палят факли.. Отборът им е в будна кома така или иначе. Повече ме вълнува кога феновете ще спрат да хвърлят камъни, седалки, бомби и факли по пистата, та да спрат да ни глобяват. Не ни харесва скъп билет, ама постъпленията (колкото и малки да са) от продадените билети отиват за разплащане с глоби. Е, не става така.

  Reply

  • НСПП

   26.04.2017 at 1:04

   Абсолютно! Предпочитам да няма пиро и бомбички, но да няма и глоби – по няколко бона след всеки кръг!!!

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *