Само в 7DniCSKA.bg

Решението е едно и трябва да се вземе час по-скоро

7DNI CSKA12.04.2017361

Маските отдавна са паднали почти навсякъде по света. От виновниците за трагедията в Югославия, Косово, Ирак, Либия, Сирия, Йемен… и ислямския терор срещу Европа до покушението срещу футбола в Дортмунд и … България. Слава богу, у нас все още няма жертви, но кой знае?!

Бях решил да се въздържа от коментар покрай празниците, но ЦСКА е религия, на която трябва да бъдеш верен и на Великден, и на Коледа, и Гергьовден, и на 24 май… Особено, когато става дума за съдбовни истини. Такива, за каквито тези дни напомни в едно свое интервю Дуци Симонович.

Достатъчно е само това, че той отново върна обществото към обстоятелства, обсъждани хиляди пъти, а именно – криминалната първа титла на „Лудогорец“ през 2012 г., когато гелосаният тим „игра“ срещу юношите бледни на „Миньор“ в Перник. Като прелюдия към следващото порно, малко по-късно в Дупница, и като част от задкулисния заговор срещу ЦСКА, включващ БФС, съдии, сателити и медии. Спирам дотук, за да не натоварвам читателите с всеизвестни факти, описани и коментирани до втръсване.

Достойната позиция на Симонович за сетен път откроява нечуваната наглост на шепата еничари, които вече почти година тормозят монолитната червена общност със своите провокации. В контекста на казаното от Дуци не е зле ренегатите най-сетне да си дадат сметка с какви очи работят за човека, изпратил мутри със железни прътове и вериги срещу сектор „Г“ в Разград. Да не говорим за цялата мръсна кампания по всеки възможен повод срещу 31-кратните шампиони. От репресията срещу армейската агитка до поръчковото съдийство на 1 април т.г. И то пред бушуващите трибуни на „Армията“?! Представете си какво би се случило в подобен мач насред Делиормана – съдията вероятно ще хвърли топката във вратата на гостите. Но какво чакаме от „перуките“, кучевци, петровци и другите подлоги на „Агата“ без чалма?!

Единственият изход за еничарите да се измъкнат невредими от собствените си безумия е да се оттеглят тихо и мирно. Да си ритат за здраве по поляните около София и да чакат бурята да отмине. Ако искат да изглеждат интересни в собствените си очи, могат да пуснат и помирителна декларация като по този начин запазят шанс за амнистия за престъпленията си срещу ЦСКА. Не е трудно да напишат няколко реда в името на здравия разум и общественото спокойствие.
Малцината заблудени фенове най-лесно ще се върнат на своето място в сектор „Г“, ако вече не са го сторили.

По-трудно ще бъде за „архитекта“ с мераци за далавера от базата, за „авиатора“ без самолет, за „журналиста-директор“ без читатели и, естествено, за малкия „юда“, наречен Газдов…

И, ако още не са разбрали, да им кажа, че провокацията срещу емблемата и концесията няма как да мине. Направиха каквото можаха в безвремието преди и след изборите, но оттук нататък няма нормално българско правителство, което да позволи социалната бомба, цъкаща в Борисовата градина, да избухне в минното поле между ИДИЛ, Ердоган и … Местан…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ

коментар

  • Гошо Тончев

    12.04.2017 at 16:14

    Браво Жоро. Но еничара и майка си и сестра си ще продаде за пари.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *