Сектор “Г” с остра позиция срещу манипулативните слухове по техен адрес

7DNI CSKA12.04.2017300

Най-голямата опора на ЦСКА Сектор “Г” излезе с остра позиция във връзка с манипулативните статии на определени медии по техен адрес. Те внесоха яснота и за последните хореографии в сектора и обясниха, че съвсем скоро ще бъда пуснат отчет.

Ето цялото съобщение на трибуната без редакторска намеса:

“Приятели,

Наблюдаваме известни спекулации в пространството през последните два дни, предимно от селско-авиаторски произход. Решихме да внесем малко яснота по въпроса с финансирането на Фен клуб Сектор Г и кампаниите за дербитата.

За последния мач с Лудогорсарай решихме да не пускаме кампания и да се справяме с наличните средства. Както сами видяхте, хореография имаше във всички сектори.

Подготвените пирографии бяха общо 3 на брой. За жалост, само една от тях беше осъществена, тъй като родната полиция се “погрижи” за другите две. Предполагаме, че повечето от вас са наясно, че за цялата организация в този мач, е изразходена никак немалка сума.

Събраното в урните от мача срещу ордата на Домус Бей бе използвано в по-голямата си част за да бъдат платени материали, взети предварително с цел да влязат в употреба в същия мач. В срещата с Черно море част от парите в урните бяха използвани отново за да се платят материали, взети за сблъсъка срещу еничарите. Съвсем скоро ще видите и подробен отчет с точните суми за последните месеци.

Освен това, за този период пуснахме и втория брой на списанието ни, стартирахме новия ни ултра блог, бяхме в Каварна, борихме се срещу грозния опит за посегателство срещу емблемата ни докато не мигнахме седмица за да може на 01.04 атмосферата да е неповторима. Нелеки задачи, ангажиращи огромен човешки ресурс, с който не разполагахме и достатъчно време за прецизирането на всеки един детайл. И въпреки това успяхме!

За финал искаме да честитим празника на разпространителите на лъжи и манипулативни слухове, които очевидно добре попиват от занаята на подвластните на господаря си медии.

Чест е голяма дума, която трудно се побира в малки хора, наистина. А вие сте много, много дребни.”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *