Само в 7DniCSKA.bg

Шеф в ЦСКА скочи на Локо (Пд): Нямаше никаква организация на стадиона

7 Dni CSKA13.04.2017240

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев разкритикува организацията по сигурността на „Лаута” и коментира интервю на служебния спортен министър Даниела Дашева във връзка с базите и търга за емблемата на ПФК ЦСКА АД. 

“Нямаше организация достатъчна. Нито полиция, имаше частна фирма, но ги нямаше. Грозни псувни, по-скоро клетви към Стойчо Стоилов, не мога да ги възпроизведа. В един момент нещата ескалираха. Започнаха да го псуват. Стойчо си мълчеше през цялото време. Като няма отсреща отпор… един по един, един по един. Грозна работа, типична по нашите стадиони.”

“Спортно-технически неща не искам да коментирам. Делегатът трябва да е описал достатъчно. Онзи ден пускаме възражение към Апелативната кмисия, те дори не се събраха. Оня Кучев излиза и вика – това било малко наказание. 16 метра било разстоянието, а ако се метне 50 стотинки, 16 метра…”

“Днес министърката куп лъжи и глупости наговори. Първата лъжа в случая е, че апортът е вписан, а то не е, по вина на министерството, те не са го вписали 4 месеца. Търгът не се провежда от министерството, а от Национална спортна база. Тя не може да обяснява, че който притежава емблемата, той печели конкурса. А той защо се провежда изобщо? Силно се надявам, че тези неща ги казва от незнание, а не от друго. Четвърто – нямало право на концесия, глупости. Тя защо си мисли, че всички сме балами? Едно нещо от това, което каза, не е вярно. Тя си противоречи. Отборът, който спечели емблемата, трябвало да ползва стадиона по предназначение. А сметопочистващата фирма, която подаде документи за емблемата, тя по предназначение ли ще го ползва. Там сметосъбирателен пункт ли ще има или какво?”, каза Георгиев след мача на „Лаута”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *