Само в 7DniCSKA.bg

Гриша Ганчев ексклузивно пред 7DniCSKA.bg за днешния мач с Лудогорец

7 Dni CSKA23.04.2017823

Един от основните акционери в ЦСКА Гриша Ганчев се съгласи да говори пред 7DniCSKA.bg броени часове преди срещата с Лудогорец. Благодетелят на “армейците” не бе особено словоохотлив, но даде да се разбере, че на “Армията” всички са готови за битка.

“Очаквам преди всичко да видя пълен стадион. Това няма да е мач срещу един нормален съперник, а нещо доста по-различно. Затова всеки един човек на трибуните е безкрайно необходим на ЦСКА. Това е, което плаши враговете ни – невероятната публика. Тя спаси ЦСКА, тя няма да го остави на враговете точно в тези тежки дни. И съм сигурен, че днес за пореден път публиката ще покаже това. Вчера гледа телевизиите, не мога да разбера, че има такъв мач. Днес – също. Е, довечера всички ще разберат. Емо Чолаков обеща хубаво време, така че не виждам причини за извинителни бележки за довечера. А и на истинските фенове на ЦСКА никога не са им трябвали такива за “Армията”, сподели Гриша Ганчев по отношение на привържениците на “армейците”.

Изненадващо той няма притеснения за съдийството в срещата. “Стефан Апостолов е вече народен представител. Ако се изложи довечера, той не излага само себе си, а и хората, които ще трябва да гледа утре в очите в Народното събрание. Все пак да не забравяме, че предишният мач не бе опорочен от Апостолов, а от един тъч-рефер, който впоследствие си получи заслуженото наказание”, добави Ганчев.

И пожела играчите на ЦСКА да са на висотата на публиката: “Имаме за цел второто място и то минава през победи и само победи. Ако оставят сърцето си на терена, както го правят хората на трибуните, няма начин да не бъдат възнаградени”, завърши Ганчев.

3 коментара

 • Georgi Georgiev

  23.04.2017 at 14:52

  Da, ne e mach s normalen otbor. Tova e mach sreshty 11 chyzhdenci ot proekta Ludogorec.

  Reply

 • МАРИО РАДЕВ

  23.04.2017 at 18:45

  ГРИША СПАСИНЕ ОТ ГЕЛОСАНОТО РОБСТВО.ТИ СИ ПО СИЛЕН.НИЕ СМЕ СТЕБ.

  Reply

 • Георги

  23.04.2017 at 22:11

  Не оставиха сърцето си в поредно дерби и нямат спечелено такова през сезона , този отбор няма характер и лидери , за което вина носи треньора .

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *