Фото-бомба! Дузпа за ЦСКА (май) има! Вижте!

7 Dni CSKA24.04.2017333

Нямало дузпа на ЦСКА – Лудогорец!? Киро Гела даже коментира във Фейсбука си така, сякаш преди година Любо Пенев не му обясни, че е бил толкова сбъркан като малък, че не го пускали да играе футбол при момчетата.

Ние обаче подбрахме снимка, която е стопкадър в точният момент и от нея се вижда ясно, че Паломино играе с ръка. И е наистина в наказателното поле, ако се съди по тялото му.

НЕЩО МНОГО ВАЖНО: Самият играч след отсъждането на дузпата не протестира въобще, защото осъзна какво е направил.

И ДРУГО: Със сигурност може да се каже имало ли е дузпа, само, ако има камера на линията на наказателното поле. И тъй като такава няма…

3 коментара

  • бойко

    24.04.2017 at 0:43

    ЦЕСЕКАР съм до мозъка на костите си, но реално погледнато само половината на тялото на цветнокожия е в полето, при това – в крачка. без да познавам съвсем правилника – за мен дузпа няма. НО! като знам какви голове ни вкараха от засади и как ни СЯКОХА с турски ятагани – това си е минимална компенсация. ИМА ДУЗПА! И БЕШЕ ПЕРФЕКТНО ИЗПЪЛНЕНА! ГОЛЪТ Е ИСТИНСКИ!

    Reply

  • НИКИ

    24.04.2017 at 7:47

    ИМАШЕ ДУЗПА, СЪДИЯТА НАПРАВИ КОНСУЛТАЦИЯ С ДРУГИЯ СЪДИЯ И СЕ УСТАНОВИ ЧЕ ИМА. ТОВА БЕШЕ ТОЧНО СЛЕД ЛИНИЯТА И ЗАТОВА НЯКОЙ СПОРЯТ.

    Reply

  • Вал

    24.04.2017 at 8:23

    До Петричев, Началника му ( дето пише във Фейсбук, когато му е удобно) и манипулаторите от ДИЕМА: Виртуалната картинка, която показаха в студиото беше само да се надупят на Домуса. На картинката се вижда началото на събитието, т. е. топката се добира до корема на защитника, НО ситуацията е след 1 секунда, когато топката вече се плъзга по корема и с лявата ръка той я „загребва“ и въпреки това тя (топката) тупва в наказателното поле. Тук се гледа момента когато ръката докосва топката, а топката вече е в наказателното поле, макар че по-голяма част от тялота на защитника е вън от полето. Ситуацията може да се определи с термина от волейбола „БЪРКАНЕ ЗАД МРЕЖАТА“. Така, че ДУЗПА ИМА. Това може да се види от камерата зад вратата, кадри от която показаха, но на ДИЕМА не и е удобно да покаже графика от тази камера. И сега какво, Домуса обвинява, че няма дузпа, Диемите казват, по тяхната „картинка“ – няма дузпа, ама съдията – гербер не е виновен. И всички ибрикчии – доволни. Някой да е чувал за скандалите на Боковата НОВА ТВ, за цензура и слагачество. Не, бе, то това са само конспирации в мутренска Б

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *