Само в 7DniCSKA.bg

Благодетел на ЦСКА разкри какво се случва: УЕФА ни прави по-силни, гоним титлата

7 Dni CSKA21.06.20176730
ЦСКА - Габала, Кристиян Малинов, Давид Симао

Така са преценили от УЕФА, така са направили. Ние какво можем да променим с приказки? Стискаме зъби и продължаваме напред, категоричен е един от големите благодетели на ЦСКА Стойне Манолов.

Тежко е, но нямаме избор, освен да се съобразим. Но този удар само ще направи ЦСКА по-силен. Подобни неща се отразяват позитивно на клуба. ЦСКА мина през много трудни и лоши моменти и този няма как да разклати сериозно ситуацията. ЦСКА ще бъде все по-силен, в това съм убеден, категоричен е бившият футболист.

Много хора имаха интерес ЦСКА да не участва в евротурнирите. Едва ли някой извън „Армията” и феновете ще страда, че ЦСКА няма да е на международната сцена. Вие си правете сметката дали е умишлено всичко, което се случи. Много клубове са облагодетелствани от този развой, намекна Манолов.

ЦСКА продължава да си гони шампионската титла, без значение какво е станало. Трябва да показва добър футбол, както е било през годините. Нищо не може да промени отношението на ЦСКА към първото място. Както казах – всяко такова негативно решение прави клуба и феновете по-силни и мотивирани.

Толкова много титли са печелени, че един подобен удар не може да е проблем. ЦСКА и за в бъдеще ще става шампион. Смятам също, че изхвърлянето от Европа няма да повлияе твърде много на селекцията и отборът ще се цели в сериозни попълнения. В крайна сметка целта е да се играе най-добрият футбол, добави един от основните сподвижници на Гриша Ганчев в ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *