Десподов: Когато има конкуренция не се мърдосваш

7 Dni CSKA01.07.20172560
ЦСКА - Етър, контрола, Кирил Десподов

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов призна, че днес той и съотборниците му не са играли на върха на възможностите си. Според него армейците ще покажат максималните си качества в контролата с Берое.

Десподов реализира поредния си гол за „армейците“ в контролата срещу новака в Първа лига Етър. Той откри с точен изстрел в 16-ата минута, а малко преди почивката Рубен Пинто оформи крайния резултат в мача.

„Днес желахме повече победата. Още в началото ги натиснахме и гледахме да ги пресираме, мисля, че се получиха нещата. Със сигурност обаче не показахме максимума от нашите възможности. Беше много тежко времето. Лека-полека навлизаме в ритъм и мисля, че за началото на сезона ще бъдем готови. Мисля, че всички сме в добра форма,а не само аз. Това може да го каже треньорът. Раздавам се на макс и гледам да помагам на отбора“, коментира Десподов.

„Стамен Белчев е напълно прав, че винаги може повече. Той винаги иска максимума от нас. Винаги мога да показвам повече.“

„Много е хубаво, че пристигат нови футболисти. Когато имаш конкуренция не се мърдосваш. Ще направим много добър отбор и ще гоним титлата. Разбира се, направихме всичко възможно да играем в Европа. Ръководството, ние феновете, но така решиха. Преглъщаме го и чакаме шампионата. Защо титлата да не е постижима? Това е ЦСКА не можем да се задоволяваме с второ и трето място“, каза още той.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *