Само в 7DniCSKA.bg

Сектор “Г” си постави нова цел! Вижте каква е тя

7DNI CSKA03.07.20179371
ЦСКА - Левски, фенове

Фен клуб Сектор “Г” използва своята официална страница във Фейсбук, за да представи новата цел, която си е поставил.

Тя се изразява в събирането на 7 000 лева. Парите ще се използват за хореографии срещу отборите на Славия и Лудогорец. Ултрасите обещаха и един наистина уникален сезон, в който Сектор “Г” ще демонстрира на всички колко силно точно удря “червеният юмрук”!

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

“Приятели,

Началото на сезона наближава неумолимо. Целите са ясни – титла и абсолютна доминация както на терена, така и на трибуните. Битката ще е безкомпромисна, а както знаете, сме във война с БФС и тежкокорумпираните убийци на футбола у нас. Само заедно можем да преодолеем всички препядствия!

За целта, обявяваме кампания за първите два мача със “Славия” и еничарския корпус, като необходимите ни средства ca 7 000 лв. Обещаваме ви един наистина уникален сезон, в който Сектор “Г” ще демонстрира на всички колко силно точно удря “червеният юмрук”!

Ето и начините, по които може да дарите и да спомогнете за общата ни кауза:

Райфайзен Банк
Титуляр: Момчил Димитров
IBAN: BG89RZBB91551007356274

PayPal и Skrill акаунти
fcsektorg@gmail.com

ЦСКА ЗОВЕ!”

коментар

  • Bonka Tsokova

    03.07.2017 at 15:20

    Поздравявам ви за идеята! Но тъй като сме обявили война на корумпирания БФС и заради лъжата на един бивш цесекар, че ще оправи футбола в България, ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДА ПЪЛНИМ КАСАТА НА ПРОГНИЛИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ. А това ще стане само, ако не им даваме възможност да глобяват клуба за запалени факли, хвърляне на бомбички и предмети. Трябва да ви е направило впечатление, че всеки месец ЦСКА е глобяван с хиляди лева, които, вместо да влязат в касата на клуба, влизат в касата на Перуката. Статистиката показва, че сме най-многобройната фенска маса, да покажем, че можем да бъдем и европейска публика, която подкрепя любимия си отбор с песни, плакати и скандирания. Точно това направи вечния ни враг ЛЕВСКИ на мача в ЛЕ след призива на ръководството му. Гр.Ганчев ни помогна да върнем ЦСКА там, където трябва, а наше задължение е ние да помогнем да не се харчат пари в полза на чужди джобове! Хайде, момчета, вслушайте се в призива ми! Това ще е едно добро дело в името на ЦСКА и на неговия благодетел Гриша Ганчев!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *