Само в 7DniCSKA.bg

Легенда на ЦСКА към играчите: Това второ-трето място въобще да не им минава през главите

7DNI CSKA04.07.201710140
ЦСКА - Монтана, контрола, Панчарево, Гриша Ганчев, Димитър Пенев, Георги Атанасов

Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Димитър Пенев изрази изненадата си от появилата се информация, че Димитър Бербатов може да облече фланелката на Берое. Самият Бербатов отрече такава перспектива, но темата стана много популярна, след като от една от фен фракциите на “червените” публикуваха остра декларация срещу него.

“Изненадан съм, защото в младите си години все пак защитаваше цветовете на ЦСКА. Но това си е за негова сметка. Той е дал много на футбола. Все пак включването му към Берое създава голямо напрежение”, коментира Пената.

Според него футболистите на ЦСКА няма да имат оправдание да не са първи през този сезон, заради отличните условия, създадени от ръководството.

“Това второ-трето място въобще да не им минава през главите. Всичко им е осигурено – заплатите са навреме, имат отлични условия за тренировки. Трябва да мислят само за играта. Съмнявам се, Левски да ни измести. Подготовката върви доста успешно, надиграваме съперниите и показваме добро лице”, коментира още Пената пред “Тема Спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *