Само в 7DniCSKA.bg

Антон Недялков: Готов съм за нови подвизи (Видео)

7 Dni CSKA08.07.20173430

Защитникът на ЦСКА Антон Недялков остана доволен от подготовката на отбора през лятото. Той заяви, че очаква през новия сезон тимът да покаже на какво е способен и да вдигне титлата. “Червените” надиграха Берое в последната си контрола с 1:0 и така завършиха със 7 победи от 7 мача през лятото.

“Доста добър мач стана, с изключение, че сме малко изморени и не можахме да покажем това, на което сме способни. Имахме тежък лагер с добри тренировки и това е нормално. Берое е добър отбор, мисля, че са се подготвили по най-добрия начин. Опитваха се да играят, но мисля, че през новия сезон ще покажем на какво сме способни”, заяви Недялков пред сайта на клуба.

“Готов съм за нови подвизи, иначе защо съм в ЦСКА. Подготвен съм по най-добрия начин, тренирам по най-добрия начин и се надявам да покажа по-добро ниво, по-добра игра и да спечелим шампионската титла”, допълни бранителят.

“Подготовката бе тежка и ползотворна. Благодаря на феновете. Много добри и готини хора. Колкото повече идват, толкова по-добре. Надявам се да показваме добра игра и да ги правим щастливи. Новите са в процес на адаптиране, но до месец всичко ще е добре и ще играят както трябва”, завърши играчът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *