Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев: Празни обещания не давам! Трябва да сме по-добри, за да изпълним целите си

7 Dni CSKA14.07.20179681
ЦСКА, летище, Стамен Белчев, Трифон Попов

Стамен Белчев коментира предстоящия старт на неговия ЦСКА в Първа лига. “Червените” започват участието си през новия сезон със столично дерби срещу Славия.

“Притеснение няма, сигурен съм в момчетата, знам какво могат. Не искам да говоря празни приказки и да давам празни обещания. Мога да обещая, че аз и екипът ми ще работим 100%, за да сме на нивото от миналата година и да надграждаме. Трябва да сме по-добри, за да изпълним целите.

Славия е един от младите и добри отбори в групата с амбициозен треньор. Няма да ни е въобще лесно в този мач. Играят агресивно, ще приемат играта в собствената половина и ще разчитат на контраатаки. Но се надявам с търпение и дълго владение на топката да се справим и да вземем победата.

Всяка една победа е добра и дава самочувствие. Като си футболист на ЦСКА, трябва да си уверен и да знаеш какво можеш. Отборът е готов, резултатите в контролите показаха това. Резултатите в тях не бяха най-важното, но всяка една победа е добра. Има още неща, които трябва да изчистим като детайли, за да сме 100% подготвени, но всичко е наред. Най-важното е да имаме постоянство в играта. Трябва да имаме търпение и спокойствие вътре на терена. Това идва с много работа, с добрия синхрон. Трябва да продължим в тази насока и да изчистим грешките, които допускаме”, сподели Белчев.

Той говори и за селекцията в отбора:

“Тиаго изостана малко, както и Енрике. Всички нови обаче са класни попълнения и в най-скоро време ще покажат истинските си възможности. За Антон Недялков е несериозно да се говори за такива суми, няма да има изходящи трансфери, поне на този етап от сезона”.

коментар

  • Георги Щерев

    14.07.2017 at 13:38

    Трябва да сме благодарни и да подкрепяме повече Стамен Белчев и екипа му. За краткото време, през което е на чело на отбора успя да го преобрази в положителна посока. Отбора играе привлекателено и резултатено. Просто в България не сме свикнали да даваме по-голям кредит на доверие. Желая му успех и на края на първенството да празнуваме заедно с Шампионската купа. Много добро впечатление ми прави, че не е “мрънкалник” като някои негови предшественици, просто човека мълчи и работи, а резултатите са очевадни. Още веднъж му желая успех!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *