Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев: Когато не се движиш правилно, няма как да ти се получи играта

7 Dni CSKA15.07.20179720
Славия - ЦСКА, Стамен Белчев, Даниел Моралес, Стефан Генов

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се съгласи с обобщението, че равенството 1:1 със Славия в първия кръг на Първа професионална лига е фалстарт за неговия тим. Специалистът не скри, че е очаквал победа от срещата на Националния стадион „Васил Левски”.

„Целта ни беше да победим и да стартираме с победа началото на първенството. Не се получи. Не пресирахме достатъчно Славия, давахме им свободни пространства, а и не успяхме да си реализираме положенията”, каза Белчев.

„Добре е, че създаваме ситуации, но е лошото, че ги изпускаме. Мисля, че Кевин Кубемба трябва да вкара един-два гола, за да започне да се представя по-добре”, добави той и после обсъди подробно слабите страни от играта на ЦСКА.

„Нямаше агресия от наша страна, бяхме далеч от противника. На моменти действахме бавно с топката. Загубихме мача в центъра на терена, откъдето Славия успяваше да дава пасове зад гърба на защитниците ни.”

„Когато не се движиш правилно, няма как да ти се получи играта. Трябва да се движим по-бързо, да бъдем по-спокойни и креативни пред вратата на противника.”

„Винаги съм казвал, че има върху какво да се работи. Трябва да подобрим играта си.”

„За Антон Недялков имам уверение, че от понеделник се включва наравно с останалите. При Каранга се надявам контузията да не е тежка и в най-скоро време да се включи и той. При Алекс Георгиев (който игра на нетипичен пост като ляв бек – б.р.) имаше моменти, в които ми хареса, а също и такива, в които не успя да се справи добре. Това е.”

„Когато не победиш на старта, е фалстарт. Футболът и първенството е маратон, не само 2-3 мача. Надявам се накрая да трумфираме.”

„Аз гледам нашия отбор, не ме интересуват другите тимове. Няма какво да коментирам. Лудогорец си има треньор. Въпросът трябва да е към тях. Ще направим всичко възможно, надявам се да бъдем по-ефективни пред гола. Мисля, че ще победим”, заключи Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *