Само в 7DniCSKA.bg

Станислав Манолев: С приказки няма да стане, трябва да се вземем в ръце (Видео)

7 Dni CSKA16.07.20176770

„Пропуснахме си положенията, а те от едно такова ни вкараха гол.” Това каза Станислав Манолев след равенството 1:1 между ЦСКА и Славия на старта в Първа лига.

Според защитника винаги е трудно в първите мачове, а също така очаква всеки един съперник оттук нататък да играе по същия начин като Славия – затворено.

„Знаете, че това е първи кръг. Двубоите от първенството нямат нищо общо с контролите и трябва да свикнем с реалността, че в България всички отбори ще играят затворени в наказателното си поле срещу нас. Въпреки това обаче си имахме доста положения и нямаше да имаме никакви проблеми, ако си ги бяхме реализирали. Направихме грешка при гола, но това е футболът – без грешки не може”, каза защитникът пред клубния сайт.

Манолев е убеден, че само с приказки за титла няма да се получат нещата, ще трябват и дела, които ЦСКА да демонстрира още следващия уикенд срещу Лудогорец на “Българска армия”.

„Трябва да се вземем в ръце и да играем мач за мач. Не да мислим и всеки да говори, че сме шампиони. С приказки няма как да стане. Трябва във всеки мач да играем за победа и да я постигаме. Мачът срещу Лудогорец е 50:50, надявам се да победим.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *