Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев: Трябва да се възползваме от слабостите на Лудогорец (Видео)

7 Dni CSKA21.07.20171760

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обеща „червените” да играят по-добре в дербито с Лудогорец в събота от 21:00 на „Българска армия”, отколкото го направиха на старта на първенството срещу Славия при 1:1.

„Играчите сами вдигнаха летвата на отбора и феновете очакват от тях да дават 100% във всеки мач. Дано да се покаже израстване в отбора и да се постигне победа утре в мача. Сигурен съм, че отборът ще покаже по-добро лице от това, което показа със Славия”, изрази увереност Белчев пред сайта на ЦСКА ден преди дербито с шампиона.

Той не смята, че двата отбора могат с нещо да се изненадат един друг.

„Отборът на Лудогорец е същия от миналата година. Мисля, че сме наясно със силните им и слаби страни. Надявам се да използваме слабостите в играта им. Няма с какво да се изненадаме. Мисля, че малките детайли ще решат мача”.

„Очакването ми е за добра игра, да покажем истинското си лице, за което на моменти през пролетта загатнахме и на контролите в Австрия. Надявам се да го покажем и мисля, че няма да имаме проблеми. Надявам се да сме си извлекли нужните поуки (от мача със Славия) и още утре на мача да се види това. През тая седмица отборът тренира на много добро ниво, концентрирани бяха през цялото време. Надявам се да нямаме проблеми и да е наред всичко. Надявам се да имаме повече концентрация при ситуациите пред вратата на противника, повече спокойствие и самочувствие да имаме и да реализираме създадените положения и да бъдем сигурни в защита”, обясни наставникът на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *