Само в 7DniCSKA.bg

Капитанът на ЦСКА направи обещание, което всеки фен иска да чуе

7DNI CSKA23.07.201727730
ЦСКА - Лудогорец, Божидар Чорбаджийски

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски говори след двубоя с Лудогорец. Той е на мнение, че главният рефер Ивайло Стоянов е повлиял на крайния изход, но му пожела искрено да е жив и здрав.

Чорбаджийски призна, че рефрът се е държал на моменти арогантно, а картоните, които е показал на армейците през първото полувреме, са променили коренно представянето на тима.

„Никога не съм го правил, но сега мога да заявя смело, че съдийството ни изяде главата. Казвам го най-отговорно и заставам зад думите си“, коментира националът.

Бранителят заяви, че тимът е пропуснал своите положение, а гостите без такова са вкарали гол, оказал се в крайна сметка победен.

„Ужасно много се накъсваше играта. Съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец. Нашари ни още първото полувреме. Беше ясно, че ще изгони някой. На едните футболисти даваше обяснение, на другите не даваше. Ние му исмаме обяснение, той ни казва да се разкараме. Нито говори човешки с нас, нито нищо.. грозна история“, оплака се още Чорбаджийски.

Защитникът на ЦСКА отчете също така и факта, че началото на сезона е трудно, но футболистите ще направят така, че много скоро да покажат истинския си облик и да радват феновете, съобщава официалния сайт на “червените”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *