Само в 7DniCSKA.bg

ЦСКА се развива правилно

7DNI CSKA25.07.20177530
ЦСКА - Лудогорец, фенове, Сектор Г

Феновете на ЦСКА все още не могат да се отърсят след загубата от Лудогорец. Много от тях не спират да публикуват анализи на събитията от съботната вечер на “Армията”. Сред тях има някои, които наистина са достойни за внимание, като краткия анализ на Дани Тодоров.

Той е на мнение, че ЦСКА гради отбор за бъдещето, който ще отговаря на изискванията на всеки един фен, когато бъде завършен.

Ето го целия текст публикуван от фена:

“Малко информация и размишления по състава на ЦСКА – с това къде сме, какво ни очаква и къде ще бъдем. Стартов състав на ЦСКА срещу ония: Г. Китанов (1995 г.), Б. Чорбаджийски (1995 г.), Антон Недялков (1993 г.), Симао (1990 г.), Кристиян Малинов (1994 г.), Рафаел Енрике (1993 г.), Кирил Десподов (1996 г.), Фернандо Каранга (1992 г.), Кевин Меркадо (1995 г.). Като резерви се появиха Александър Георгиев (1997 г.), Тиаго Родригес (1992 г.), Милчо Ангелов (1995 г.), а сред титулярите имаше само двама опитни на 30 години – Николай Бодуров и Станислав Манолев.

Колко е средната възраст на този талантлив отбор? Кой е най-младият отбор в Първа лига? Колко е средната възраст на Разград и Левски? Каква е перспективата на тези два отбора? Стратегията на ЦСКА е да гради отбор и надгражда за доминация няколко години напред. Пред кого е бъдещето? Пред ЦСКА – средна възраст 23 г. или ония двата с ветераните?

Скоро ще приключат когато правят нов отбор. И къде са им продажбите на великите футболисти. От тук всеки да си направи изводите. За мен ЦСКА се развива правилно стратегически.

Хубав ден на всички, които не успяват и на всички хрантутници, които няма да се докопат до ЦСКА повече. Ибрикчии и пиявици”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *