Само в 7DniCSKA.bg

Стамен Белчев: Резултатите в контролите не ме интересуват! Трябва да бием Ботев (Видео)

7 Dni CSKA26.07.20171770

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели мнението си за представянето на армейците в контролата с Царско село, спечелена със 7:4.

Той бе категоричен, че резултатът е без значение и заяви, че е доволен от себераздаването на футболистите, които по-рядко получават шанс за изява в официалните мачове.

“Резултатът не ме интересува, а желанието и играта, която показаха момчетата. На моменти беше добра. Полезна проверка от гледна точка на това, че хората, които играят по-малко време да не са далеч от игровата обстановка”, коментира Стамен Белчев пред официалния сайт на ЦСКА.

“Да, видях желание. През първото полувреме имаше скорост и желание. Така трябва да бъде занапред. Когато човек е необременен може би показва възможностите си, но това не е оправдание, че към момента нямаме нужните резултати”, каза още Белчев и продължи:

“Бих отличил доста футболисти. Да не забравя някой. Кевин с головете, които вкара и желанието, което показа, да. Не трябва да търсим лична изява. Тя ще дойде с колективната. Вече трябва да е забравен този мач с Лудогорец. Предстои ни следващ мач, който трябва да спечелим. С Ботев се познаваме. Винаги съм казвал, че ние трябва да си подобрим играта и синхрона в отбора. Трябва да бъдем малко по-спокойни в определени моменти. Да бъдем търпеливи. Може би една победа ще вдъхне по-голяма увереност в момчетата и всичко ще си дойде на мястото.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *