Само в 7DniCSKA.bg

Нов в ЦСКА влезе в ролята на шпионин

7DNI CSKA04.10.20178840
ЦСКА - Верея, Александър Барт

Играчът на ЦСКА Александър Барт коментира пред едно от изданията в родината си предстоящия мач между Франция и България.

Ето какво сподели състезателят на ЦСКА:

“В България вторият най-изучаван език след руския, е френският. Хората обичат нашата страна, феновете обичат френския отбор, особено след като Емил Костадинов така болезнено ни заби нож в гърба.

Дори 24 години по-късно, не спират да говорят за този мач. Но на хартия сега Франция не би трябвало да има проблем. Българите не са играли на голямо първенство отдавна, . Може би проблемът е в школите.

Клубове като Лудогорец и ЦСКА биха се класирали между 5-о и 10-о място в Лига 1, а борещите се за оцеляване са на нивото на Лига 2.

Най-големите български звезди сега са Ивелин Попов, Димитър Рангелов, Марселиньо и Андрей Гълъбинов. Всички са нападатели, което прави атакуващата им линия опасна, но няма нищо общо с класата, с която разполагаме във Франция.

Българите ме търсеха да им разказвам за нашия национален отбор, вманиачени са по Килиан Мбапе, виждат го носител на Златната топка. Те са луди и по националния си отбор. Ако видят, че имаме проблеми срещу тях, феновете им ще направят уникална атмосфера и после няколко месеца няма да можем да чуваме”, споделя Барт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *