Само в 7DniCSKA.bg

Уникален разказ на фен за Панчарево обиколи социалните мрежи за минути

7DNI CSKA06.10.201722641
Панчарево

Днес ЦСКА изигра поредната си контрола на Панчарево през последните месеци.

Това изключително много радва “червените” запалянковци. Един от тях Пламен Живков драсна няколко реда в социалните мрежи по този повод. Този кратък разказ пък се превърна в истински хит и обиколи доста групи и страници за отрицателно време.

Ето какво написа Живков:

“Когато няма риба, и ракът е риба. Като няма мач за първенство, се задоволих с контрола. Но не съжалявам. Два часа, прекарани на чистия въздух и прекрасната природа в Панчарево, в приятна компания и близо до футболистите на любимия отбор, си е чудесно отвсякъде. Мачът се игра на втория терен и след него имахме възможност да се разходим из базата. Напълно готов е и третият терен, абсолютно обзаведени и готови за ползване са всички бунгала и многофункционалната база. Има и грандиозни планове за построяване на общежитие и училище за децата. Всичко това ме изпълва с въодушевление, но навежда и на нерадостни мисли за човешката природа. Колкото и абсурдно да звучи, има хора, чието нахалство стига дотам, че да искат да се настанят наготово в построеното от други. Тези кукувици не са много, няколко десетки са, но наглостта им е като за милиони.

Иска ми се да вярвам, не, убеден съм, че опитни управници като Бойко Борисов и Красен Кралев, няма да го допуснат. Няма такива безумци, които да извършат политическо самоубийство и да предизвикат обществен взрив.”.

коментар

  • Коста Петев

    06.10.2017 at 19:28

    Цялата държава е оплетена в преждата на тези кукувици.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *