Само в 7DniCSKA.bg

Шеф на ЦСКА: Не съм очаквал подобно нещо

7DNI CSKA11.10.201720200
Емблема,

Червената легенда Велизар Димитров, който в момента е главен скаут на първия отбор на ЦСКА, разказа подробности за посещението си в Лондон, където преди дни беше официално открита ДФА “ЦСКА Лондон”.

Димитров и административният директор на ЦСКА Милко Георгиев бяха специални гости на откриването. Бившият футболист сподели, че все още е под влияние на емоците, които е изпитал по време на престоя си на Острова. Той разкри, че не е очаквал такова грандиозно посрещане от домакините и благодари на директора на неделното българско училище “Букваран” – Григор Григоров и основателя на Академията Кирил Иванов за гостоприемството и показаното уважение към него и Георгиев.

Велизар Димитров с вълнение разказа, че е усетил цялата любов на децата и е виждал пламъка в техните очи, когато те са говорели за ЦСКА. Той е впечатлен от всички привърженици и заяви, че в Лондон има огромна червена общност, съобщават от официалният сайт на “червените”.

Главният скаут с усмивка сподели, че децата от Академията мечтаят един ден да играят не в Челси или Ливърпул, а в първия отбор на ЦСКА,.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *