Само в 7DniCSKA.bg

ФОТОФАКТ! Този човек успя да вдигне цяла “червена” България след резила срещу Пирин

7DNI CSKA16.10.201717212
ЦСКА - Пирин, Фенове, Сектор "Г"

Късно снощи ЦСКА завърши 0:0 срещу Пирин в мач от XII кръг на Първа лига, който се игра на стадион “Българска армия”.

Днес мненията на хилядите фенове на “червените” фенове в мрежата са различни. Едно обаче се отличи от всички останали, и нямаше как да не го споделим с вас. Негов автор е Александър Линдарев.

Ето какво написа запалянкото:

Снощи няколко минути след последния съдийски сигнал, стоях и просто гледах в точка. Поглеждах таблото и не вярвах на очите си…0:0 си беше.

Футболистите дойдоха да ни поздравят, а аз нямах сили да си вдигна ръцете и да им пляскам, нямах сили и да викам, сякаш бучка беше заседнала в гърлото ми. Секторът поздрави момчетата с дежурното „Още от дете”, а аз все още не можех да осъзная какво се е случило. Всъщност, осъзнавах го, но не исках да го повярвам.

Имах доста време по пътя към вкъщи, мислех си за мача, гледах репортаж, изчетох мнения…някои доста крайни, други не чак толкова, трети оптимистични. Общо взето – всякакви мнения. Но цялостната картинка беше на разочарование и съвсем нормално.

Прибрах се и точно беше започнало повторението на мача. Реших да си го причиня отново и да изживея тези 90 минути още веднъж. Не съжалявам.

Дори смея да твърдя, че ЦСКА изнесе лекция за това, как се играе при толкова сгъстена защита. Един куп положения и то от всякакъв род…на няколко пъти с къси подавания матирахме защитата им, но завършващият удар винаги минаваше встрани…няколко далечни изстрела на Тиаго също минаваха на косъм от целта. Индивидуален пробив на Енрике беше развенчан от Благой Макенджиев, а при купищата центрирания до Каранга винаги стоеше плътно един човек, който имаше за цел леко да го побутва и изважда от равновесие. Дори при един корнер го беше прегърнал, сякаш му е любовница. Каранга пак отправи удар, въпреки прегръдката, но и той мина встрани. При други обстоятелства и срещу отбор с друг цвят на фланелката това си е дузпа, а влизането срещу Енрике е ЧК, но последното нещо с което ще се оправдавам в този мач е съдията. Просто тотален малшанс. Това е!

Дербито чука на вратата и трябва пределно бързо да се изправим на крака. Отборът има нужда от нас, точно както ние се нуждаем от него и от победата в събота!

Всички на стадиона и заедно да излезем от тази дупка, в която се спънахме!”.

2 коментара

 • Bonka Tsokova

  18.10.2017 at 13:32

  Едва днес – 18-ти, прочетох този коментар, но той донесе спокойствие в душата ми. Както многото фенове на ЦСКА, така и аз, реагирах остро на крайния резултат и заедно с близки и приятели, като “корифеи” във футбола, критикувахме и ругаехме по футболисти и треньори. Днешният анализ на Сашо още веднъж доказа тезата, че бързата и необмислена реакция не винаги е най-точната. Човек е казал – спри, избистри главата си, помисли на спокойствие и едва тогава изрази мнението си на глас. След този коментар на Ал.Линдарев, феновете на ЦСКА трябва вече да са по-спокойни и всички, които на 21-ви могат да са на стадиона, да го направят. Момчетата имат нужда от подкрепата на всеки един от нас.

  Reply

 • МС

  18.10.2017 at 19:52

  Браво, реално и градивно !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *