Само в 7DniCSKA.bg

Близък до Гриша Ганчев с мощна атака по Домусчиев

7DNI CSKA16.10.201714210
домусчиев

Собственикът на Царско село – Стойне Манолов, коментира казуса с емблемата, базите и като цяло преразпределението на собствеността на фалиралия клуб.

Ето какво каза Манолов:

“Не проявявам интерес към ЦСКА 1948. Аз имам Царско село, ходя и на “Българска армия”, където е голямата ми любов ЦСКА. “1948” е голям комплекс на някои хора. Не е редно да създадеш клуб и да го кръстиш “ЦСКА”.

Нямам съмнение, че Гриша Ганчев ще плати парите за емблемата. Дотук той каквото е казал, всичко се потвърждава. Трябва да споменем и г-н Инджов, с когото са направили толкова много неща на Панчарево.

Как така ще дадат базите на клуб с 10 фена? Едва ли някой си мисли, че могат да дадат базите на ЦСКА на друг клуб.

Идва дерби с Левски – ще е трудно. Надявам се, че ще победим, но всичко може да се случи.

С изказването си Домусчиев дърпа дявола за опашката. Не смятам, че сега беше времето на говори за кръгове и кръгчета. Целта беше да покаже, че хареса Боби Михайлов. Той целеше да дискридитира Наско Сираков, тъй като започна да се лансира, че той иска да се кандидатира за президент на БФС.

Наско е приятел с Боби и ако има нещо, щеше да му го кажe. Ако Наско иска нещо да му каже, щеше да го направи в очите. Няма смисъл да се занимаваме със Сираков. Той си гледа мачовете.

Създаде се октопод в БФС, който е засмукал всички комисии. Бих посъветвал Боби да извади собствениците и президентите от Изпълкома. Те натискат съдиите и реферите ги е страх”, коментира собственикът на Царско село пред Спортал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *