Само в 7DniCSKA.bg

Скандал! В навечерието на Вечното дерби шеф на ЦСКА разкри огромен заговор срещу “червените”

7DNI CSKA20.10.201731890
ЦСКА - Левски, табло

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев говори за „Тема Спорт”, като коментира и претенциите на една третодивизионна формация към „Армията” и Панчарево.

„Надяваме се този ужас без край с базите най-после да свърши, защото само ЦСКА е подложен на геноцид в последните 20 години в това отношение. Крайно време е въпросът с базите да бъде разрешен, а не да си говорим едно и също. Просто не искаме да ни пречат. Да се надяваме, че нещата отиват към своя край и хората ще могат да си отдъхнат и да се говори само за футбол. А плановете на ръководството за стадиона и Панчарево са грандиозни и иновативни. Нека обаче засега не влизам в подробности, а да остане изненада за феновете.

Що се отнася до декларацията на една третодивизионна формация, че те са ЦСКА и трябва да вземат „Армията” и Панчарево без конкурс, ще кажа само едно – със същата сила могат да имат претенции към НДК. Никой от онези там не заслужава да го споменавам по име. Те нямат нивото и компетенцията да говорят за ЦСКА, а какво остава да се представят като хора, които имат нещо общо с ЦСКА. Това че са си пришили емблемата на гърдите, е проблем на тях самите”, заяви Милко Георгиев.
Той коментира и темата „БФС”.

„Както каза Стойне Манолов – октоподът е превзел футболния съюз. Силно се съмнявам нещо да се промени. Най-добре да си останат същите хора, да доубият, каквото е останало от футбола, и тогава вече да дойдат личности, които могат и знаят. В ЦСКА желаем да имаме същите права и отношение, както е за другите отбори. Не може на разни председатели на комисии да им звънят телефоните пет минути преди заседание и да им се обяснява какви наказания да се наложат на ЦСКА. А ние да си мислим, че развиваме футбол. Това е пошло. И също – само нашата федерация е като мащеха за клубовете. Е, с изключение на един конкретен… Също така аз съм чувал реплика от ръководството на един клуб, че всъщност техният проект е бил с идеята да се научат как се прави и да дойдат после в ЦСКА. Слава Богу, това няма да се случи, ние не желаем да ни учат на техния проект. Ние си имаме ЦСКА, а ЦСКА не е проект – ЦСКА е любов. Ние вървим по своя път, ще продължим да инвестираме в базите и в децата. Ние ставаме по-силни и обединени напук на всичките ни врагове”, коментира Милко Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *