Само в 7DniCSKA.bg

Фернандо Каранга казал на ръководството на ЦСКА кога ще си тръгне

7DNI CSKA26.10.201724910
ЦСКА - Пирин, Фернандо Каранга, Николай Бодуров

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов разкри информация за офертите, които „червените“ до момента имат за своите звезди.

Сериозно се спекулира, че на „Българска армия“ получават примамващи предложения за правата на Фернандо Каранга, Тиаго Родригес, Божидар Чорбаджийски и Антон Недялков, но Стоилов заяви, че досега в офисите на клуба не е пристигнала нито една конкретна оферта.

„Има голям интерес, получаваме постоянно запитвания, интересуват се за кой каква трансферна сума бихме искали, но черно на бяло написано още нямаме оферта за нито един играч. Няма футболист, който да спрем при оферта от сериозен европейски клуб, която да го удовлетворява. С Каранга говорим всеки ден и той казва, че иска да стане шампион с ЦСКА и чак тогава да бъде продаден. Интересът към него е голям, но конкретна и официална оферта няма“, сподели Стоилов пред Диема спорт. Той допълни, че в ЦСКА разполагат с много добри млади български футболисти, но те имат да извървят дълъг път преди да почне да се говори за техни трансфери в силни европейски първенства и отбори.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *