Само в 7DniCSKA.bg

Фен клуб Сектор “Г” със специална декларация до феновете след жребия за Купата

7DNI CSKA01.11.201713151
Кирил Домусчиев, колаж

Фен клуб Сектор “Г” използва своята официална Фейсбук страница, за да направи специално съобщение до всички фенове на “червените”.

Ето какво написаха ултрасите от северната трибуна:

“Приятели, докато се подготвяме трескаво за мача в Делиормана, стана ясно, че фк “антибиотик” ще гостува в Храма за Купата.

Труден жребий, но и тест, който можем да преминем успешно заедно – отбор и публика!

В този ред на мисли призоваваме всички вас през оставащия около месец до двубоя за Купата да се мобилизирате максимално и когато ордите на Гела дойдат в нашия Дом, бъдете сигурни, че ще им подготвим подобаващо посрещане! Такова, което ще се помни задълго!

Нека си припомним и някои позабравени неща – хората, които искат да ни няма. Хората, срещу чиито господар ще се изправим в неделя. И хората, които никога няма да стъпят в нашия дом.

Ще се видим в неделя в Разград.
Борбата тепърва започва!
ЦСКА ИЛИ УМРИ!”.

коментар

 • Remi Bosses*

  01.11.2017 at 18:47

  И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ Б О К Л У К А… /ПОДЛОГИТЕ/
  Няма по-отвратително деяние от ПРЕДАТЕЛСТВОТО… РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НA Лудо горец 1948-ПЛАТЕНИТЕ ПОДЛОГИ, ИБРИКЧИИ К У Р В И на ДОМУЗА-ЕНИЧАРИТЕ ОТЦЕПНИЦИ и ВЕРООТСТЪПНИЦИ, ЗАКЪСНЕЛИТЕТЕ МЕРАКЛИИ за СЛАВА, ПОСТ ОВЕ И КОМИСИОННИ, ГЪРЧЕЩИ се в СОБСТВЕНАТА СИ МОРАЛ НА ШИЗОФРЕНИЯ и ИНТЕЛЕКТ УАЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ,ПЛАТЕНИТЕTE ИЗМЕННИЦИ- САМОЗВАН ЦИ- ПОДЛОГАТА митко щерев пардон ВАСО ПОЖАРНАТА ЕЛИТАР-КАНДИДАТ КЕТЪ РИНГ. Същият е бил в Управителните Съвети на ЦСКА и е съпричастен в загробването. Всеизвестни са мераците му да става Домакин на ЦСКА … ???!!! ПОДЛОГАТА ЛУМПЕН ДУЧЕ / Божков, в телевизионно интервю:„Аз из гоних фенклуба на ЦСКА от стадион „Българска армия“. Дучето живее на гърба на футбола. Той няма бизнес, аз съм му създал условия да същес твува, да печели пари. Той трябва да ми плаща на мен/. ПОДЛОГАТА Чалг ар Емил Коцев ДЖУРНАЛИСТА, КУРВА на Дучето, който сееше хвалбест вени дитирамби на ТОМОВ…???!!! ПОДЛОГАТА Петко Фатмака т.нар ПОЛК ОВНИК,многократен участник в Управата на ЦСКА. АКТИВЕН ЗАГРОБИ ТЕЛ, КУРВА на Домуза. ПОДЛОГАТА САШО ТОДОРОВ…??? ПСЕВДО ЧЕРВЕ НИЯТ ЕНИЧАР боклука,КУРВА на Дучето ПОДЛОГАТА ДАНИ ПЕТКОВ, из ключен като Председател на Куба на Привържениците защото стана ку рва на Божков…???!!!ЧЛЕНА НА УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ който бе в УП РАВАТА на ЦСКА при ЛУПИ/ лъжеца-крАДЕЦ/ ФАЛИРАЛ ЦСКА-ПОДЛОГАТА ПИЛОТ БЕЗ САМОЛЕТ НАГЛЕЦА РУМЕН АТАНАСОВ. Фирмата му има доп ирни точки с Божков …???!!! ПОДЛОГАТА ГАРДЕРОБ ГЛАДНИК-ИЗМАМНИК, ПО ДЛОГАТА МИЗЕРНИК АЛКОХОЛИК ЧАВО, ПОДЛОГАТА ГЕРБЕРИСТ ЕМИЛ. ТЕЗИ ПО ДЛОГИ, СВИРКИ и ЗНАМЕ на НАЙ-ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ на 31-КРАТНИТЕ ШАМПИО НИ. Слушайте сега ПОДЛОГИ, помияри осрани, келеши малоумни, слуги на Шиши и гелосаната мастия. Който се е опълчил и тръгнал срещу ВЕЛИКИЯТ,БЪЛГАРСКИЯТ Ц С К А, на колене е лазил,по корем се е влачил, червата си е повръщал, кръв е ср ал, за милост е молил, затова трябва да се запомни, че НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБ РАВЕН, НА НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРОСТЕНО, НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПОЖАЛЕН ОТ ПРОКЛЯТИЕТО АРМЕЙСКО, молете се за жалките си продажни, грешни, мижави душици.ЦСКА Е ПО-СИЛЕН И ПО-МОГЪЩ ОТ ВСЯКОГА! Само ЦСКА. И ОТНОВО КА ТО ЕДИН ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ЦСКА. Да бъдем още по-обединени и по-силни и заед но да извървим трудния път! Заедно, един до друг ОТБОР и ПРИВЪРЖЕНИЦИ. Вси чки под знамената,вина ги един до друг, с червено-бяло шалче в ръка. .. Армейска та” ЛЮБОВ ръжда не хваща. Колкото повече се гаврят с Ц С К А,толкова по-силна ще става ТЯ.„Ц С К А, Ц С К А, Ц С К А !”„НИЕ НА ТОЗИ СТАДИОН СМЕ РОДЕНИ И НА ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ УМРЕМ …И ДОРИ И СЪРЦАТА ДА СПРАТ И ДУШИТЕ НИ ДА ОТЛ ЕТЯТ ,С ЧЕРВЕНОТО ШАЛЧЕ В РЪКА ТУК ЩЕ БЪДАТ НАШИТЕ ДЕЦА “… ТАЗИ БЕЗГ РАНИЧНА ЛУДОСТ НИКОГА НЕ ЩЕ У М Р Е . ЧЕРВЕ НАТА Д И К Т А Т У Р А ОТЧАЙ ВА. Ц С К А З А В И Н А Г И. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ. Единни ще можем да достигнем отново върховете . По В Е Р Н И от всякога.
  К У Р ЗА ПОДЛОГИТЕ – ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ, К У Р В И на ДОМУЗА
  Веднъж ПРЕДАТЕЛ цял живот ПРЕДАТЕЛ!!!
  GOOD BLESS ГРИША ГАНЧЕВ

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *