БФС с ново скандално решение срещу ЦСКА!

7DNI CSKA07.11.201744861
Лудогорец - ЦСКА, Густаво Кулма

ЦСКА съобщи официално, че подава жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец, но тя няма да бъде разглеждана от Съдийската комисия, тъй като не са спазени сроковете.

„Има си стриктна процедура. Съдиите са чакали час и десет минути след срещата в Разград и са си тръгнали от града“, посочи шефът на съдиите Петър Петров.

„В законния срок до един час след края на мача не е постъпила заявка, че ще бъде подадена жалба. Странно – такава се появява половин час по-късно в доклада на дежурния делегат, но я няма в електронния рапорт и е без тежест. Не е спазена процедурата и няма да бъде разглеждана жалба. Това не са правила, писани от Петър Петров, а от Изпълкома на БФС“, категоричен бе съдийският директор пред „Меридиан Мач“.

„Жалба се подава обикновено, когато съдийски грешки са повлияли на крайния резултат. В случая няма основания да се твърди това. Не познавам аргументите на клуба, който иска наказание. За мен обаче това е популизъм“, смята още Петров.

От ЦСКА написаха на официалния си сайт, че е постигната победа над Лудогорец, въпреки „тенденциозното съдийство”.

„Всички зрители видяха, че главният съдия Драгомир Драганов и екипът му в състав Диян Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Кабаков, Станислав Тодоров и Димо Вълчев ощетиха нашия клуб. Вярваме, че на провинилите се рефери ще бъдат наложени съответните санкции“, заявиха от „Армията”.

коментар

 • ФЕН НА ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

  07.11.2017 at 8:40

  МОЯТА БАБА ОТ 30 ГОДИНИ Е НА ЕДНО МНОГО ДОБРО МЯСТО…
  ГОРЕ НА НЕБЕТО…БЕШЕ ДОБЪР ЧОВЕК.
  НА ВСИЧКИ ОТ БФС ПОЖЕЛАВАМ ДА ОТИДАТ ПРИ БАБА…
  -“ТЕ СА ДОБРИ ХОРА И ЗАСЛУЖАВАТ ЕДНО ПО ДОБРО МЯСТО”

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *