Сектор “Г” с гневна декларация! Ултрасите скочиха срещу шеф на Лудогорец

7DNI CSKA09.11.201710270
Лудогорец - ЦСКА, фенове

Фен клуб Сектор “Г” използва своята официална Фейсбук страница, за да публикува специално съобщение.

В него основната тема са събитията след мача между ЦСКА и Лудогорец в Разград, спечелен от “червените” с 2:1.

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

“Приятели, по-рано през седмицата нашият клуб заедно с няколко други пусна към БФС писмо относно отвратителните условия за гостуващи фенове, които предлага стадиончето на Киро Гела в Разград.

Субектът с неустановен етнически произход, обичащ груби сексуални ласки от мургави мъже, обясни, че условията в жалкото подобие на трибуна били като “Шератон” сравнение с гостуващата съблекалня на “Армията”. Искаме да напомним на грозноватото Квазимодо, че в момента плащаме наем за НАШИЯ стадион и очакваме конкурс, след който НАШЕТО трябва да стане НАШЕ за постоянно – неговият господар би следвало да знае доста по въпроса. Парадоксално, нали? Не е като да строиш луксозни трибуни с държавни пари или да нарежеш някое друго корабче за скрап.

Нека господата от Делиормана отговорят и защо на европейските им мачове гостуващите публики са настанявани в Сектор А, а не в плексигласовата клоака? Дали въпросната дупка наистина отговаря на европейските лицензионни критерии? Или “тука е така” и правилата важат за едни, но не и за други? Много въпроси, а все по-малко отговори.

Категорично не приемаме моментното състояние на трибуна “Аквариум” и ако от ФК Антибиотик не се съобразят с нечовешките условия, ще се съобразим ние. Както можем и намерим за добре. Сами видяхте, че когато решим – можем. Време е някои господа да разберат, че футболът преди всичко е ЗА ФЕНОВЕТЕ и ако тяхното мизерно отборче няма такива, то ЦСКА е най-подкрепяният и обичан отбор в България. Или ще се съобразявате с нас, или ще разберете защо Сектор “Г” е институцията, определяща правилата!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *