Само в 7DniCSKA.bg

Петьо Фатмака най-накрая си намери майстора! Адвокат на ЦСКА изби зъбките на един от най-гнусните в Домус 1948

7 Dni CSKA03.01.201841930
Фатмака

Втора хубава новина за днес, след получените бази, долетя за “армейците”. Един от най-гнусните словесни инквизитори на клуба – Петьо Фатмака е посрещнал новата година като…осъден! При това два пъти.

Зъбките в съда му е избил бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев. Той сам разкри за това във Фейсбук. Ето какво пусна топ-адвокатът:

Фатмак, минаха няколко години от всекидневните ти авторски плюнки срещу мен в сайта ти prosport.bg, под вещата диктовка на Лупи и Сашко Тодоров, които подхранваха перото ти с обещания за бързо забогатяване от продажбата на Чочката.

И всички тези обиди хвърчаха срещу мен, защото казвах истината за всяко едно нещо и предсказах, че двамата неизмамници ще фалират ЦСКА, което и стана. С плюнките настрои доста хора срещу мен в онзи период, а други и до днес.

Минаха 3-4 години. Ти спечели на първа инстанция и си помисли, че можеш да обиждаш ненаказано. Даже феята на зъбките се радваше заедно с теб, докато имаше зъбки. После стана доста мълчалива. Сега губиш на последна инстанция. През тези 3-4 години ти си остана обикновен интересчия, предател и фурнаджийска лопата и сега “безкористно” подкрепяш измисления отбор на авио базата на Обелките и си безвъзвратно маргинализиран. Аз помогнах на истинския ЦСКА да се завърне там където му е мястото и днес отборът си получи базата. Зад този ЦСКА са 99.9% от феновете, а с теб са още шепа предатели.

Хващай така наречената адвокат Е.Т. известна като Буги Барабата, която е много далеч от правото и си направете публично сепуко. Между другото Лупи каза ли ти, кой е първият човек, който го е осъдил с влязла в сила присъда???

ОСЪЖДА П.Б.К. с адрес: ***, ЕГН ********** и „П.М.” ООД, ЕИК *******със седалище и ад-рес на управление:*** да ЗАПЛАТЯТ соли-дарно на Р.П.В. ***, ЕГН ********** по искове с правно основание чл.45, ал.1 ЗЗД и чл.49 ЗЗД сумата …………./ лева – обезщетение за неимуществени вреди, причинени му във връзка с материал от 02.03.2014 г. със заглавие: „Ето Ви групичката на Г., Р.и останалите, групата за „кал и помия” срещу ЦСКА” с автор: П.Б.К., публикуван в електронен сaйт www. ******.bg. с регистратор: „П.М.” ООД, ведно със законната лихва, считано от 02.03.2014 г. до окончателното заплащане на сумата.

ОСЪЖДА П.Б.К. с адрес: ***, ЕГН ********** и „П.М.” ООД, ЕИК *******със седалище и адрес на управление:*** да ЗАПЛАТЯТ на Р.П.В. ***, ЕГН ********** на основание чл.78, ал.1 ГПК сумата 88,15 лева /осемдесет и осем лева и петнадесет стотинки/ – разноски за първоинстанционното производство, както и сумата 6,23 лева /шест лева и двадесет и три стотинки/ – разноски за въззивното производство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *