Само в 7DniCSKA.bg

Димитър Пенев: Идеята е стадионът да се направи така, че да отговаря на европейските критерии

7DNI CSKA06.01.201812570
ЦСКА, Мтел, Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира подписаният договор за ползване на базите.

Според него с този акт се дава символичен старт на мащабни инвестиции и се слага точка на дискусията за приемствеността.

“Минахме през много перипетии, за да стигнем до този договор, но вече има пълен процент яснота по базите, което е най-хубавото. Собствениците ще могат по-добре да мислят за подобряването на “Армията” и Панчарево.

Подписването на договора премина нормално, видяхте, че и министър Кралев уважи събитието, за което той многократно направи коментари през последните години. Големи суми ще се инвестират, невероятни даже, бих казал.

Планът на г-н Ганчев е много голям и иска всичко да е точно. Оттук какво ще стане, зависи изцяло от началството на клуба. Идеята е стадионът да се направи така, че да отговаря на европейските критерии, такова е и намерението на г-н Ганчев.

“Армията” в този си вид вече е много стара. Ще се подобрят нещата и в Панчарево. Юношите ще са там и няма да ги крадат от Разград, Пловдив, Варна…Всичко ще е като по книгите. Това е поредната стъпка, с която се пресичат всякакви спорове кой е ЦСКА и други подобни.

Сега е важно УЕФА да ни допусне до евротурнирите. Там има нерешен въпрос, дано скоро се реши. Пожелавам на футболистите да надградят в класирането, за да посрещнем подобаващо 70-годишния юбилей”, казва Димитър Пенев.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *