Само в 7DniCSKA.bg

ЦСКА се свърза с Барса, Ливърпул, Байерн и Нотингам! “Червените” поискаха..

7DNI CSKA14.01.201857630
Заснемане

ЦСКА възнамерява да отправи 4 покани към европейски клубни шампиони във връзка със 70-годишния юбилей на автентичното „армейско“ дружество, разбра „Тема Спорт“.

“Армейците” искат да организират шоумач срещу ветерани на голям клуб, с който са мерили сили на международната сцена.

Червените вече са влезли в контакт с Нотингам, Ливърпул, Байерн и Барселона, като до месец ще има яснота по този въпрос. Идеята е двубоят да се проведе навръх празника на ЦСКА – 5 май (събота). Не е изключено за юбилея до София да пътуват дори два от отборите.

ЦСКА също ще пусне свои ветерани в шоумача, тъй като в уикенда на юбилея ще се проведе 33-ият кръг от първенството, а битката за титлата ще е на финалната си права. Не е изключено в приятелската среща да се включи един от акционерите в клуба Христо Стоичков, който ще участва активно в празненствата по случай юбилея. На този етап с най-големи шансове да пътуват до България се очертават Ливърпул и Нотингам.

Армейците са написали част от най-славните страници в своята история срещу 4-те поканени отбора. Те имат епични мачове с Байерн, макар да не са го елиминирали, но пък посичат Ливърпул и Нотингам, и то като действащи европейски клубни шампиони. Срещу Барса пък ЦСКА играе последния си полуфинал в Европа – през 1989 година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *