Още от дете запали моето сърце…

Нова драма! Трябва ли ЦСКА да си смени емблемата след приетия закон за комунизма?

Тези дни Методи Андреев от ГЕРБ, Мартин Димитров, Вили Лилков и Петър Славов от Реформаторския блок внесоха в деловодството на парламента „Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен“. Те предлагат всички символи, лозунги, фотоси, знаци и всякакви предмети, създадени през комунистическия режим с цел неговата възхвала, да бъдат премахнати. Може ли отборите на ЦСКА във всички видове спортове да бъдат глобявани и преследвани? Ето отговора на самия Методи Андреев.

– Г-н Андреев, според мнозина емблемата на ЦСКА е комунистически символ. Може ли това да докара неприятности и глоби на различните армейски отбори според приетия закон?
– Не! Аз не виждам никаква връзка между звездата на ЦСКА и комунистическата петолъчка. Ще ви обясня и защо. Когато се създава комунистическата държава в Русия, властта иска да я облече в някакъв символ. Колебаят се между два – петолъчката и свастиката. И двете са много древни символи. Надделява обаче петолъчката на Лев Троцки по желание на Ротшилд, който финансира комунистическата революция. Тя символизира петимата синове на Ротшилд. Това няма как да има нещо общо със звездата на ЦСКА. Тези неща са достъпни в интернет, нека младите ги четат.

– Окей, значи няма основания за сътресения в спортния свят?
– Не, никакви. Комунистическите символи са само в главите на тези, които съсипаха ЦСКА. Това е истината.
– Последно, от кой отбор сте?
– Не съм запален, но симпатизирам на ЦСКА.
– Сериозно?
– Абсолютно.

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

2 коментара

 1. redrage
  26.11.2016 - 17:22

  ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ!? ДА ЗАБРАНЯТ И РЕКЛАМАТА НА ХАЙНЕКЕН!?

  Reply
 2. Toshko
  28.11.2016 - 15:04

  А защо не хубавата емблема на ЦСКА с лъвчето?
  https://disq.me/Dzw

  Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *