Още от дете запали моето сърце…

Това е Делиормана! Опънаха ушите на треньор на Лудогорец, защото…похвалил ЦСКА!

В Лудогорец очевидно са толкова подтиснати на тема ЦСКА и „провинциализъм“, че дори най-малкото шавване от правата линия, наложена от Кирил Домусчиев, води до опъване на ушите.

Припомняме, че след двубоя Лудогорец – ЦСКА в Разград, преводачката на домакините редактираше изявленията на двама от бразилците и така и бял свят не видяха думите, в които те говорят за мач с истинския ЦСКА. Самият Домусчиев пък нареди на таблото да не се слага емблема на ЦСКА.

Сега „под ножа“ мина наставникът на дублиращия отбор Галин Иванов, който е екс-играч на „армейците“. Провинението на Гальо са думите след мача снощи с дубъла на „червените“: „ЦСКА не беше с оптималния си състав, ако бяха всичките им играчи тук, щеше да ни е по-трудна задачата. Искам да ги поздравя за налагането на млади момчета с бъдеще. Докато в ЦСКА се стигне до целта, която винаги е в този отбор – шампионската титла, дотогава ще е турбуленцията. Там всичко, освен първото място, е проблем“.

Галин Иванов е бил нахокан от началниците си, че ги направил за смях. Както е известно Домусчиев и Петричев не спират да сипят злоба срещу клуба в „А“ група.

Харесай страницата на 7DniCSKA.bg във Фейсбук

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *