Само в 7DniCSKA.bg

Този Янев и тези Маламов и Грънчов ли искате на “Армията”!? Аман от щуротии

7 Dni CSKA02.12.2016266

Носталгията по ОНАЗИ купа и ОНЗИ финал с Монтана още дълго ще пречат на “армейците” да мислят трезво. Няма как да забравиш 35 000 на “Васил Левски”, невъзможно е да се разделиш с усещано, че в онази пролетна вечер ЦСКА победи всичко и всички и се завърна с гръм и трясък. А треньорите и момчетата стигнали до купата на България се сдобиха с някакъв фенски ореол.

Затова и когато ЦСКА започна да се разделя с голяма част от тези състезатели, а впоследствие и треньори, публиката не го понесе. Тя отказваше да рзбере, че клубът преминава на нов етап в развитието си. И с хората, които героично удържаха 1:0 срещу Монтана, ЦСКА не може да е на друго място, освен при изпадащите. Там където е днес Нефтохимик. С огромна част от носителите на купата и с Христо Янев начело.

За Джуджето двубоя снощи трябваше да е голямото му доказване. Затова и кръг по-рано в далеч по-важната за Нефтохимик като клуб среща с Дунав, Христо Янев даде почивка на половината си отбор. Искаше го свеж и силен срещу ЦСКА. Е щом снощи това на “нафтата” е било най-доброто, няма какво повече да дискутираме кой, защо и как си е тръгнал от “Армията”. В най-голямата си криза, с най-експерименталния си състав, ЦСКА би с 2:0, а можеше да вкара и тройно повече ако трябва. Насреща един пропуск на Христов и дотам.

Маламов има половин пробив за половин час. Грънчов не бе надигран само от Киро Динчев, защото го мързеше да стане от пейката. Румен Руменов не влезе в игра, а за Коце Хазуров даже не се сетиха да го вкарат поне в групата за мача.

След снощния мач на “Лазур” е време феновете на ЦСКА е време да превърнат носталгията по ОНЗИ отбор просто в спомен. И да заживеят в настоящето. Защото е щуротия да си тровиш нервите за играчи и треньори, които наистина не са днес за ЦСКА.

 

6 коментара

 • Тошко Генев

  02.12.2016 at 13:15

  Как става така, един и същи човек при едни обстоятелства (ясно е кои са) да го хвалиш и възнасяш, а при други, същия човек за същите му действия да го укоряваш и нападаш !? Всеки, който напусне или бъде освободен от клуба и потърси развитие в друг клуб ли ще бъде сполетян от същата участ?! Ако в бъдеще пак се върне в клуба-тогава какъв ще е? Много странно отношение към преминалите и оставили следа в клуба!

  Reply

  • AdvokatCSKA

   02.12.2016 at 14:29

   Журналистите са като политиците-проститутки,нормално,не се учудвай. Важното е, ЦСКА да върви и да се развива. Ако Светльо Тодоров стане треньор ще е добре, млад е, като футболист беше добъ, умен е, надъхан е, има потенциал. Стамен Белчев все още не мога да го разбера, вчера ми направи впечатление, че футболистите гледат да играят с едно доказване, не се страхуват да подават, макар и да има брак в действията им. Това момче Никола Колев се справи добре, Бумал също ми хареса, Кулма винаги е деен, Нунеш също се бори, Десподов не направи кой знае какво, по-скоро е за резерва. Трябват ни поне 1 бързо крило, нападател и централен, ако Манолев се махне и бек ще трябва, ако от втория отбор не изкарат някой добър. Ако играем в Лига Европа с 3,4 нови попълнения, може и да влезем в групи, а догодина вече ще му мислим. САМО ЦСКА.

   Reply

 • Димо

  02.12.2016 at 13:49

  Бг черта…днес те превъзнасят,утре те хулят…без коментар

  Reply

 • Илия Илиев

  02.12.2016 at 16:33

  Христо Янев е и ще си остане от Великата История на ЦСКА- с отбор юноши спечелил купата на България.
  Нека го уважаваме и дадем пример на нашите деца да уважават значимите за миналото ни личности!

  Reply

 • Kody

  04.12.2016 at 0:32

  Христо Янев и неговите момчета пълниха стадионите и сърцата на феновете!!! Предпочитам неговия отбор пред сегашния! Завинаги един от нас!

  Reply

 • Орлин

  08.12.2016 at 22:08

  Не се опитвайте да ни промивате мозъците.Вие вчерашни пикльовци няма да ни определяте кого да харесваме и кого не ! Ясно ? Ицо Янев винаги ще си остане един от нас !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *