Само в 7DniCSKA.bg

В ЦСКА не се бавят! Скаут на “червените” ще гледа нападател от елита на Белгия

7DNI CSKA02.03.201825300
Христо Янев, Владимир Манчев, Ивайло Петров

Един от скаутите на ЦСКА Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в Австрия, Манчев е заминал за Белгия.

В полезрението на армейците е влязъл нападател от елитен местен клуб и той ще бъде наблюдаван в предстоящия кръг, който ще се проведе на 3 март. Червените вече привлякоха играч от тази страна – Кевин Кубемба. Французинът беше взет от Сент Труйден, но престоят му на “Армията” бе разочароващ и контрактът му бе разтрогнат през тази зима.

Пред Манчев има доста натоварена програма през цялата пролет, като той ще обикаля няколко държави, в които ще наблюдава набелязани футболисти. Бившият нападател ще посети и Испания, където беше част от три отбора – Леванте, Валядолид и Селта.

Друг от скаутите на ЦСКА – Христо Янев, в момента също е в чужбина, като неговата мисия е насочена основно към перспективни играчи от френската Лига 2. Главният съгледвач Велизар Димитров пък наскоро посети Бразилия, където следеше футболисти от щатските първенства, и отиде на гости на бившия бранител на ЦСКА и свой съотборник на “Армията” – Тиаго Силва.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *